Chirurgia obezitatii – inel gastric

O amenintare majora asupra sanatatii noastre este obezitatea. Daca duci un stil de viata nesanatos si ai o alimentatie dezordonata vei ajunge peste un timp sa fii supraponderal acest lucru iti poate reduce speranta de viata. Astfel, obezitatea este o boala cronica, iar primele simptome nu apar imediat, ci dupa o perioada mai indelungata.

O rezolvare a problemei ar fi exercitiile fizice sau o dieta dar acestea nu au intotdeauna efectele dorite. Astfel cei cu o obezitate severa, nu detin controlul asupra greutatii, si asa va ramane mereu daca nu recurge la o interventie chirurgicala.

Astfel procedurile chirurgicale pentru tratarea obezitatii sunt cautate de tot mai multe persoane care sufera de aceasta boala. Sunt recomandate in acest caz procedura by-pass si inelul gastric.

Acesta interventie ar trebui sa ramana ca o ultima solutie, dar se pare ca este cea mai eficienta. Ea prezinta totodata unele beneficii dar si unele riscuri pentru a pierde din greutate.

Deci aceasta interventie poate avea un efect pozitiv asupra persoanelor care sufera de obezitate. Dupa ce vei da cateva kilograme jos vei privi altfel viata, vei avea mai mereu o atitudine pozitiva fata de tine in principal, dar si de prieteni, familie, etc. Totodata dupa aceasta interventie iti vei schimba si stilul de viata, si modul de alimentatie.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *