Pastilele de slabit TOMATO PLANT WEIGHT LOSS

Tomato Plant weight loss sunt pastile de slabit naturale care pot duce la eliminarea kilgramelor in plus. Ele sun extrase din rosii, si toata compozitia lor este formata din rosii din Tianshan, unde aceste legume au un mod de crestere foarte sanatos deoarece sunt expuse la soare 16 ore pe zi.

Aceasta leguma este foarte bogata in ingrediente nutritionale. Prima ar fi licopersicina care impiedica inmultirea bacteriilor, iar acizii malic si citric ajuta la o digestie cat mai buna. Totodata rosiile contin provitamina A, care mai apoi se poate transforma in vitamina A in corp, intarind oasele, previne rahitismul, nictalopia, dar nu in ultimul rand si bolile de piele.

Studiile recente arata ca vitamina C pe care o introducem in corp joaca un rol important in imbunatatirea capacitatii de a preveni cancerul de piele. Astfel acidul malic si cel citric maresc rata aciditatii sucului gastric, acest lucru ajuta digestia si regleaza activitatea stomacului si a intestinelor imbunatatind-o. De altfel, acidul din rosii este bun si pentru tratarea hiperlipidemiei, si reduce nivelul colesterolului in sange.

Daca urmezi un tratamentul cu pastilele Tomato Plant Weight Loss poti:

– scade din depozile de grasime din copr si poti opri transformarea carbohidratilor in grasimi;

– accelera metabolismul si elimini toxinele din organism;

– reduce trigliceridere din sange si asigura o slabire rapida;

– hrani celulele epidermice;

– regla digestia si dispare senzatia de foame.

 

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *