Ce trebuie sa stii despre implanturi dentare si preturi in Iasi

In general, majoritatea implanturilor sunt fabricate din titan. Medicii implantologi pot prefera un brand in favoarea altuia, pe baza experientelor lor anterioare, a ratei de succes pe care au avut-o cu diferitele branduri utilizate si a relatiei pe care o au cu o anumita firma producatoare de implanturi sau a suportului pe care il primesc din partea acelei companii.

Materialele folosite pentru implanturi si viitoarele proteze aplicate pe acestea, justifica si ele pretul final al unui implant dentar. Tipul si calitatea titaniului din care se realizeaza implanturile fac diferenta intre un implant dentar low cost si un implant dentar rezistent in timp si care ne confera siguranta.

cabinet stomatologicIn general, cu cat un implant dentar are un brand mai popular, cu atat poate fi mai scump. Este bine de stiut insa, ca acest cost nu este corelat neaparat in mod direct cu rata de succes sau cu calitatea tratamentului in sine. Afla ce trebuie sa stii despre implanturi dentare si preturi in Iasi. La baza unui implant de calitate stau in general ani buni de cercetare si multe studii stiintifice, care au condus in final la un produs functional si rezistent care sa confere siguranta unei osteointegrari trainice.

Exista sute de implanturi dentare la nivel mondial, iar in pretul celor mai scumpe se reflecta anii de cercetare, oferind insa o garantie aproape de necontestat impotriva complicatiilor care pot aparea.

Medicul implantolog lucreaza intotdeauna in echipa cu un tehnician dentar, care va realiza viitoarea lucrare pe implanturile inserate in os. Astfel ca, o lucrare dentara efectuata de un tehnician bun, care utilizeaza echipamente si materiale de calitate, va avea evident un pret mai mare. Tehnicianul dentar lucreaza cu bonturi speciale din titan sau zirconiu, acestea din urma fiind mai scumpe. Prin urmare toate aceste aspecte se vor reflecta in costul final al implantului dentar. Dentique este alegerea perfecta pentru tine!

Un alt cost este dat de consultatia efectuata in vederea tratamentului. Unele clinci de implant dentar ofera acest serviciu in mod gratuit, altele aplica o taxa pentru consultatie. Consultatia si planul de tratament au o importanta vitala in succesul tratamentului. Trebuie avut in vedere faptul ca cele mai frecvente esecuri si cel mai greu de remediat situatii, vin in urma unor planificari incorecte, sau uneori, pur si simplu se datoreaza lipsei planului de tratament.

Prima este indicatia de implant dentar: adica, daca implantul este sau nu tratamentul indicat sau daca exista alternative mai bune (intrucat niciun tratament nu are indicatii universale).

A doua este pozitia implantului dentar in os: aceasta este cruciala pentru estetica dintelui pe implantul dentar. Daca pozitia implantului nu este una favorabila, estetica dintelui poate fi compromisa, chiar daca din punct de vedere biologic tratamentul aplicat este corespunzator.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *