Slabeste in Pantalonii sauna – Sauna Pants

Acesti pantaloni au un efect de sauna prin care se pot topi grasimi din tesutul adipos, in acelasi timp iti poate reforma si abdomenul, spatele, fesele si coapsele, astfel veti ajunge la formele pe care vi le doreati dintotdeauna.

Sauna Pant sunt foarte confortabili, si se axeaza in principal pe zona coapselor pana mai jos de genunchi, eliminad surplusul de grasimi si toxin. Ar fi de preferat sa fie purtati in timp ce faceti exercitii fizice, acest lucru va ajuta sa scapati mai usor de kilogramele in plus.

Cu acesti pantaloni iti poti subtia oricand si talia, soldurile si nu in ultimul rand coapsele, sunt usori, si pot fi purtati sub tinuta de zi cu zi. Sunt ideali pentru a face aerobic, jogging sau orice activitate fizica.

Se concentraza in special pe zonele cu probleme si actioneaza asupra lor, remodeland abdomenul, talia si soldurile, si in timp ce il folosifi veti observa ca si aspectul pielii se imbunatateste devenind mai catifelata si mai fina.

 Au in dotare si o telecomanda digitala, astfel la acesti pantaloni poti regla temperatura la care doresti sa lucrezi si durata.

In timpul utilizarii Sauna Pants trebuie sa va relaxati sa stati intinsi sau in picioare, sa nu consumati bauturi reci.

Pentru a avea rezultate cat mai bune se folosete 50 de minute in fiecare zi.

 

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *