Dieta daneza: Cum slabesti 7 kilograme in 7 zile

Dieta daneza reprezinta o dieta restrictiva si trebuie tinuta din sase in sase luni pentru a nu afecta metabolismul. Potrivit cercetatorilor in nutritie aceasta dieta permite pierderea a sapte kilograme in sapte zile, deoarece saraca in kilocalorii, iar inainte de a incepe aceasta diete trebuie neaparat sa consultati un medic.

Asadar in prima zi a dietei daneze, la micul dejun consumati o cana cu cafea cu un cubulet de zahar. Pranzul va consta in doua oua fierte, 400 de grame de spanac si o rosie. Iar la cina veti consuma 200 de grame de friptura de vita si o salata verde cu lamaie.

A doua zi dimineaţa la micul dejun se recomandă o ceaşcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr. Prânzul consta in 250 de grame de şuncă şi un iaurt natural. Iar cina va fi aceeasi ca in prima zi.

A treia zi la micul dejunconsumi, pe lângă cafea, o felie de pâine prăjită. Pranzul va fi alcătuită din două ouă fierte, o felie de şuncă şi o salată verde. Iar cina consta intr-o telina fiarta si o rosie. 

A patra zi dimineata mananci ca in ziua anterioara. Prânzul  consta în 200 de mililitri de suc de portocale şi un iaurt natural. La cina se recomandă un ou fiert, un morcov ras şi 250 de grame de brânză de vaci.

A cincea zi la micul dejun servesti un morcov ras. La  prânz 200 de grame de cod fiert cu zeamă de lămâie şi o linguriţă de unt. Iar la cina consumi 200 de grame de friptură de vacă şi o ţelină rasă.

A sasea zi dimineata consumi o ceaşcă de cafea şi o felie pâine prăjită. La pranz mananci  două ouă fierte şi un morcov ras, iar cina consta intr-o friptură de pui şi o salată.

Si a saptea zi dimineata consumi doar într-o ceaşcă de cafea, si vei sari peste masa de pranz. Iar cina constă în 200 de grame de cotlet de miel şi un măr.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *