Dieta anti-burta, cu rezultate rapide in 6 saptamani

In ziua de azi toata lumea cauta un abdomen plat. Grasimile situate in zona abdomenului nu numai ca arata inestetic, pune in pericol si sanatatea, deoarece este un prim factor agravant al suferintelor cardiovasculare si poate duce la declansarea diabetului.

WebMed  prezinta  o noua dieta anti-burta, astfel, o combinatie  intre dieta si exercitii fizice.

Exercitiile fizice pentru abdomen trebuie facute cel putin de trei ori pe saptamana, aproximativ de 20 de minute ci nu mai mult. A ceste exercitii urmaresc tonifierea diafragmei si a muschilor abdominali iar rezultatele acestora ar trebui sa fie vizibile in 6 saptamani.

 Aceasta dieta presupune gruparea a 12 alimente-minune incluse in meniu pentru a contribui substantial la disparitia grasimilor abdominale, astfel lista cuprinde:

– fructe cu coaja tare
– fasolea
–  legumele verzi (varza, salata, spanac)
– lactatele degresate( lapte, iaurt)
– ovazul integral                                                                                                                                                                                                                                                 – ouale tari
– untul de arahide                                                                                                                                                                                                                                             – carnea de curcan
– pestele
– uleiul de masline
– paine integrala
– zmeura si fructele de padure.

Trebuie sa mancati de sase ori in fiecare zi, fiecare din aceste mese este nevoie sa cuprinda cel putin unul dintre aceste alimente si proteine, iar valoarea calculata a caloriilor intr-o singura zi sa nu depaseasca cifra de 1600.

Dar la aceste conditii mai trebuie adaugata si o hidratare foarte buna a organismului in fiecare zi. Aceasta hidratare inseamna un pahar mic cu apa  la fiecare ora si un volum total de lichide pe zi de cel putin 2 litri aici pot fi incluse si apa din fructr si legume, laptele si supa.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *