De ce sa alegem un magazin mobila import Germania

Dupa o zi obositoare la serviciu cu siguranta va doriti sa va relaxati si sa va petreceti timp cu familia in spatiul intim si confortabil. Este clar ca se doreste amenajarea locuintei intr-un mod cat mai original care sa nu se demodeze niciodata. Este destul de greu sa luati o decizie in ceea ce priveste stilul, implicit  al pieselor de mobilier. Deoarece frumusetea mobilei trebuie sa fie intr-un perfect echilibru cu functionalitatea ei, alegeti din gama MobelHaus ceea ce se integreaza corect in spatiul destinat.

dormitorDe cele mai multe ori, cand mergeti la un magazin mobila import Germania va intrebati pentru ce tip de material sa optati. In esenta, alegerea materialelor din care  este realizata mobila este primul si cel mai important pas de facut. De regula, mobila moderna este executata din PAL sau MDF. Palul are in componenta aschii de lemn tocate marunt si amestecate cu clei sau cu rasini sintetice, presate la cald. Straturile interioare ale  acestuii tip de material sunt realizate din particule grosiere in timp ce partea exterioara este fina. Printre avantajele PAL-ului se gasesc urmatoarele:

  • Se gaseste intr-o gama variata de modele si culori
  • Se prelucreaza relativ usor iar timpul de fabricare este mai redus
  • Se gasesc doua tipuri de PAL : melaminat si PAL furniruit
  • Este potrivit pentru mobilier dressing, mobilier dormitor, dulapuri, bucatarii, birouri

MDF-ul  este fabricat tot in acelasi fel ca si PAL-ul insa singura diferenta este faptul ca lemnul din compozitie este mult mai fin maruntit. Densitatea MDF-ului este mult mai mare decat a PAL-ului iar suprafata este mult mai fina. Marginile frontului MDF-ului pot fi rotunjite  si in acest mod nu mai este necesara aplicarea cantului.  Datorita ca aceste eccesorii lipsesc aspectul este mult mai elegant iar suprafata fina permite decuparea in relief a diferitor modele. Prezinta urmatoarele  avantaje:

  • Are o duritate mare in comparatie cu cea a lemnului masiv
  • Se prelucreaza mult mai usor decat PAL-ul iar prin frezare se obtin forme chiar spectaculoase
  • Exista patru tipuri de fronturi: MDF vopsit, MDF furniruit, MDF infoliat, mdf melaminat
  • Prezinta rezistenta mare la umiditae si durata lunga de viata. In cazul MDF-ului vopsit se poate spune ca rezista foarte bine la incovoiere si insurubare. In ceea ce privestevalorile de umflare in contact cu apa sunt mult mai bune decat la alte tipuri de mareliale lemnoase.
  • Este indicat pentru mobilierul de baie si bucatarie datorita rezistentei deosebite. Se pot obtine rezultate spectaculoase prin combinarea celor doua materiale: carcasa si compartimentarea sa fie realizate din PAL iar fronturile sa fie din MDF vopsit.

In cadrul unui magazin mobila import Germania indiferent de ce alegere faceti, calitatea materialului trebuie sa primeze. O echipa care lucreaza cu cei mai buni producatori din PAL si MDF  de pe piata trebuie sa va asigure mobila la care ati visat mereu.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *