Cum slabesti in timpul iernii?

Cum slabesti in timpul iernii? – este o intrebare pusa din ce in ce mai mult de femeile care au probleme estetice printre care: celulita si kilogramele in plus.

Acestea isi doresc in permanenta o remodelare a corpului, scaderea in centimetri si o infatisare frumoasa si sanatoasa a pielii. Cercetatorii spun ca in perioada de iarna este cel mai bine sa incercam sa dobandim o silueta perfecta, deoarece vom fi capturati de grija pentru noi acest lucru ne poate feri sa luam kilograme in plus in sezonul rece.

Astfel din ce in ce mai multe femei viseaza o silueta armonioasa, sa slabeasca cat mai mult, mai ales ca primavara trebuie sa apara. Dar in acelasi timp nu toate sunt dispuse sa faca nici cele mai mici sacrificii pentru acest lucru.

1. DIETA

Indiferent de ceea ce faci si de ce tratamente urmezi, daca mananci prajeli (faci exces de carbohidrati) si  daca bei numai cafea si sucuri acidulate, totul va fi in zadar. Astfel pe timpul iernii se recomanda o dieta atenta dar nu drastica. Un prim pas ar fi sa incerci sa mananci cat mai multe cruditati, sa consumi multa apa si sa eviti alimente prelucrate chimic. Nu vedem nimic dificil in acestea daca dorim sa obtinem o silueta de mult dorita.

2.SPORTUL

Ceea ce auzim in ultima vreme peste tot este ca trebuie sa facem miscare, asta mai ales daca activitatea noastra din timpul zilei este una statica. De cele mai multe ori spunem ca nu avem timp, acesta nu este un impediment deoarece au aparut in ultimul timp tot felul de aparate care pot tine locul unei ore la sala (electrostimulare). 

3. TRATAMENTE PENTRU CORP

Primul lucru care ar trebui sa-l faceti este o impachetare anticelulita care te vor ajuta: sa topesti grasimile, sa elimini apa din corp, cicatrizeaza vergeturile si nu in ultimul rand inlatura celulita. 

Aceste impachetari dau rezultate extraordinare daca sunt combinate cu elctrostimularea musculara, prin care iti tonifici musculatura, imbunatatesti in acelasi timp circulatia sanguina, iar pielea isi recatapa frumusetea si aspectul placut.

Va mai recomandam si sedintele de masaj anticelulita, asta pentru a va modela corpul in totalitate in cel mai scurt timp.

Alternarea a 10 impachetari anticelulita, a 10 sedinte electrostimulare si a 10 sedinte de masaj anticelulitic pot face minuni.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *