Asigurati-va locuinta cu sisteme antiefractie

Amenintarea poate fi definita ca orice pericol extern care, in cazul in care se materializeaza au ca efect grave sau chiar consecinte catastrofale dimensiuni. Amenintarea poate fi redusa prin analiza punctelor vulnerabile, care pot fi exploatate de catre un amentare. Asa ca inainte de a pune in aplicare un sistem de securitatea trebuie sa realizeze o analiza a riscurilor In functie de importanta obiectivelor pe care dorim sa proteja. Asa ca scade reducerea riscului vulnerabilitatilor amenintare. Nu vom intra in detalii de management studii de caz de risc sau pentru ca doresc sa evidentieze aceasta necesitate materiala si utilitatea curenta sisteme de detectare a perimetrului.

Spre deosebire de sistemele de securitate ale sistemelor interioare, detectie perimetrala sunt proiectate tate pentru a opera in orice fel de mediu extern (variatii de temperatura, umiditate, radiatia solara, curentii de aer) si factori perturbatori (faunei salbatice, fenol mene fenomene tranzitorii naturale, etc).

Aceste sisteme antiefractie trebuie sa raspunda prompt si cu acuratete pentru a realiza detectarea si evaluarea starii de alarma, pentru a realiza intarzierea care intra in zona protejata a lua masuri pentru a limita mecanicii care intra in zona protejata (garduri, ziduri, etc.).

  • Ce cuprinde un sistem antiefractie:

nu-escalada-– Bariere in infrarosu:

– Consta in emisie echipamente de receptie a semnalului modulat unul sau mai multe puls cu raze in infrarosu; intreruperea fasciculului atunci cand alarma este declansata si poate fi anuntat prin dispecer.

– Bariere cu microunde:

– Acestea sunt bariere in infrarosu analogice, cu exceptia faptului ca senzorii cu microunde sunt volumetric si amplasarea lor se face astfel incat sa se asigure o zona de detectare simetrica, fiind de asemenea semnal modulat emis in impulsuri.

– monostatici senzori cu microunde:

– Folosind acelasi principiu ca si barierele cu microunde, ci doua unitati, receptia si emisia sunt in acelasi loc.

– detectoare PIR de exterior:

– Permite detectarea surselor de caldura in miscare si prinselectivitatea spectrala se poate realiza imunitate la alarme false.

– sisteme de cabluri active de radiofrecventa:

– Reprezinta un set de doua cabluri, unul fiind injectat de un echipament de transmisie radio frecventa intr-un semnal de banda joasa, iar celalalt cablu transforma energia primita de la primul cablu de semnal electric. Calitatea receptiei este modificata de aparitia corpurilor in miscare si cablurile pot fi complet ascunse (ingropat in pamant sau de perete) …

– Sistem cu cabluri tensionate:

– Ofera atat protectie fizica si generarea unui semnal electric ajunge la un intrus retea intinsa si tensionate sarma, ghimpata sau nu, monate pe stalpi, perete sau gard.

– Gardul electric:

– Prin utilizarea unei retele de cabluri electrice (8000V, fatala) gard electric ofera protectie atat pentru agresori fizice si indepartarea de socurile produse de fulgere. Integritatea este monitorizat si localizat gard permanent cu ajutorul echipamentelor electronice si a sistemelor de alarma de multiplexare.

– Sistem de Multiplexare:

– Este un dispozitiv care receptioneaza semnale de alarma de la dispozitivele de camp, transmiterea acestora la sistemele de management al securitatii sau a altor dispozitive periferice, cum ar fi porti, sirene, instalatii de iluminat etc. Acest sistem faciliteaza operarea sistemelor de securitate pe perimetre mari. S-A-E este una din companiile care va poate ajuta cu privire la protectia aprofundata a caminului vostru, infunctie de perimetru si buget.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *