Un nou mod de a slabi rapid si fara durere, corsetul de slabit

Corsetul de slăbit a aparut odată cu trecerea timpului si aparitia produselor destinate siluetei si formelor. In ziua de azi multe femei apelează la acest mijloc pentru aşi modela formele si silueta chiar dacă la inceputurile sale corsetul de slabit a avut destui contestatari.

Doamnele uneori sunt satule de vizitarea magazinelor cu haine care sa le facă sa arate mai slabe, nu numai ca hainele sunt costisitoare uneori este un incovenient dar si faptul că hainele trebuie sa le ajute sa arate mai slabe si mai frumoase. Tocmai din această cauză cercetătorii au pis la dispozitie un mijloc foarte usor de a va modela silueta: corsetul de slăbit.

El se gaseste desigur in diferite variante cum ar fi:  

1. Corsetul tip bustiera – acesta fiind recomandat de medici femeilor care tocmai au nascut pentru a da alta infăţişare sânilor devenind totodată un aliat in combaterea formelor inestetice.

2.Corsetul  tip pantalon scurt– Corsetul de slăbit de tip pantalon scurt ajută doamnele sa capete repede si fără efort o siluetă de mult dorită, este foarte uşor de folosit şi vă permite sa purtaţi hainele care odinioară vă erau mici sau nu va incăpeau.

3. Corsetul cu fusta –  dacă iţi place sa porţi majoritatea timpului fustă si rochii iar kilogramele in plus te impiedică Corsetul de slăbit cu fustă este solutia deoarece se mulează perfect, totodată fiind prevazut cu doua benzi adezive de silicon pentru a permite aşezarea acestuia uniformă.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *