Turism in Turcia – Destinatii impresionante si preturi mici

Cu siguranta daca ati desfasurat turism in Bulgaria sau turism in Grecia va doriti sa vizitati si superba tara Turcia. Aceasta tara este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pamant ce ascunde niste comori greu de inchipuit. Detine o istorie bogata si pe intreg teritoriul Turciei se gasesc ruine ale civilizatiei otomane, grecesti si romane ce se imbina perfect cu natura existenta in aceasta tara. Daca doriti sa desfasurati turism in Turcia vizitati neaparat urmatoarele locuri:

Uzunol. In aceasta zona exista numeroase frumuseti naturale  presarate cu peisaje pitoresti cu muni inalti, apa cristalina si vai intinse. Uzungol este o asezare  ce a fost construita in jurul lacului cu acelasi nume si va ofera imagini greu de a fi descrise in cuvinte.

Piscina lui Abraham este situata in orasul Sanliurfa iar aceasta piscina este un lacas istoric destul de important pentru Turcia. In acest loc se spune ca Abraham a fost aruncat in foc de catre Nimrod. Locul in care se gaseste piscina este curtea moscheii iar in jurul acesteia se afla niste spectaculoase gradini

In Valea Fluturilor puteti descopri un adevarat iz rustic. Aceasta vale se afla la capatul unei vai uriase, pe coasta  mediteraneeana si puteti ajunge acolo cu barca. Faima acestui loc este data de faptul ca aici, vara, are  loc un ritual de imperechere a mii de fluturi.

turism-in-turcia-600x400Peisajele din Cappadocia ce par a fi ireale va vor fascina cu certitudine. Cappadocia poate fi desemnata una dintre cele mai fascinante regiuni istorice din Turcia. Se spune despre aceasta regiune ca in trecut, aveau loc aici numeroase eruptii vulcanice ce au faurit un peisaj aproape ireal. Exista in acest loc formatiuni geologice in forma de conuri iar o plimbare cu balonul deasupra acestui relief va poate face sa va simtiti parca desprinsi din realitate.

In Pamukklale gasiti o zona cu terase de calcar vechi de mii de ani. Pe aici curge un micut rau cu apa calda si multi turisti vin pentru a face baie in micile lagune cu apa termala. Peisajul aici este unic iar emotiile ce vor aparea odata ajunsi in acest loc par a nu avea sfarsit.

Parcul National Savsat Sahara este considerat a fi un paradis verde ce se gaseste in estul Turciei si este locul ideal pentru pesionatii de natura. Vaile de culoare smaraldului va lasa cu gura cascata si locul este perfect pentru plimbari.

Pentru pasionatii de istorie, Biblioteca lui Celsus din orasul Ephesus aduce o mare de satisfactie. Cladirea este construita in onoarea politicianului cu acelasi nume  iar rolul  acesteia era de a pastra cele 12 mii de manuscrise pe pergament.

Oraselul Simena are in componenta un frumoas castel construit de bizantini in Evul Mediu. Ruinele unui teatru sunt ascunse in acest templu insa aici se gasesc si morminte de piatra, bai romane si alte cladiri construite exclusive din piatra.

Ce locuri credeti ca v-ar placea cel mai mult sa vizitati? Accesati turistulvesel.ro si informati-va cu privire la pachetele pe care le puteti obtine si mergeti in vizita in aceasta minunata tara pentru ca nu exista dubiu ca veti fi nesurprinsi. In aceata tara preturile sunt accesibile la aproape toate serviciile oferite asa ca indiferent de clasa sociala, puteti avea parte de numeroase satisfactii. Turismul in Turcia va poate multumi pe deplin iar placerea de a vizita aceste mirifice locuri are puterea de a va face sa uitati plecarea acasa.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *