Pilates antrenament pentru suflet

Pilates a fost inventat de Joseph Pilates, un fizico-culturist nascut in Mönchengladbach – Germania. Pilates avea destinatia sa consolideze mintea si corpul uman. Scopul acestui antrenament este sa ajute consolidarea mintii si a corpul uman, demonstand din anulul anulul 1978 de catre un fost culturist care ii poarta si numele Pilates . Recunoasterea acestui antrenament a fost demonstrat in Germania, prin organizare a tot felul de emisiuni TV, sau conferinte unde participau foarte multi specialisti europeni unde, la randul lor practicau astfel de antrenamente in calitate de antrenori. In prezent sunt peste 50 de milioane de persoane care practica acest antrenament, fiind totodata si un trend pentru lumea mondena.

Acest sport reprezinta sedinte de exercitii intense, delicate cu articulatiile, care necesita controlul musculaturii abdominale si a echilibrului, coordonate permanent cu respiratia. Datorita acestui antrenament poti beneficia de mai multe avantaje in functie de antrenamentul specific. Acesta sunt:

  • pilates pentru picioare si fese
  • pilates pentru picioare
  • pilates pentru slabit

Medicii recomanda acest antrenament ca fiind foarte util noua, dar si persoanelor care sufera de boli ale coloanei vertebrale, scolioza sau cifoza; fiind totodata util acest antrenament femeilor insarcinate. ,,Pilates in timpul sarcinii a fost pretins a fi o forma extrem de valoroasa și benefica de exercițiu, dar utilizarea de Pilates in timpul sarcinii ar trebui să fie efectuate numai sub îndrumarea unui expert pe deplin instruit,,. – Joseph Pilates.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *