Pastile de slabit cu varza pareri

De la aparitia acestui produs destiant slabirii, apar tot mai multe informatii pe internet cu privire la subiectul pastile de slabit cu varza pareri. In acest articol va vom aduce la cunostinta parerile a trei doamne ce au incercat acest produs si sunt foarte multumite.

Astfel prima dintre ele, Angelica ne povesteste, ca a auzit de la bunica sa cum ca varza functioneaza foarte bine in cadrul unei cure de slabire fara a tine un regim, dar din cauza faptul ca varza nu este printre alimentele sale preferate, aceasta s-a cam ferit sa urmeze o cura cu acest produs. Asta pana cand a auzit ca mai exista o modalitate, reprezentata de pastilele de slabit cu varza si, ne spune ca a scapat cu ajutorul acestora de 5 kilograme in doar o saptamana, si 28 de kilograme dupa 7 saptamani.

O alta parere gasita pe internet este a doamnei Carola, care ne povesteste ca era foarte sceptica la inceputul administrarii acestui produs si nu credea ca poate slabi cu el dar, dupa ce la folosit a fost uimita sa vada ca a scapat de 10 kilograme fara a se infometa intr-un mod placut si usor.

Alta doamna ne povesteste ca la recomandarea unei prietene a incercat pastilele de slabit cu varza, si fara a fi foarte increzatoare si, nedorind sa tina o cura de slabire a incercat produsul. Dupa ce a folosit pastilele de slabit cu varza doar un weekend ea ne marturiseste ca a fost incantata sa vada ca a scapat de 3 kilograme.

About admin

One thought on “Pastile de slabit cu varza pareri

  1. Totul este o minciuna, nu slabiti deloc cu produsul Weight Loss capsula de slabit. Am luat si eu si nu am slabit.Am cumparat flaconul cu cele mai multe comprimate, dar nimic, nici macar un gram nu am dat jos. In plus cei ce vand asa ceva te pacalesc si la pret, comanzi cu un pret si te pomenesti ca platesti aproape dublu. Cu returnarea banilor este o alta minciuna gogonata, nu recuperezi nimic de la ei. Am dat telefon si am vorbit cu ei, raspuns catastrofal din partea lor „Daca nu i-ti comvine nu mai comanda”. Sfatul meu este NU COMANDATI ACESTE PRODUSE CA LUATI TEAPA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *