Minceur – cafeaua verde de slabit

Minceur – cafeaua verde de slabit este o alta cafea dietetica, astfel un bob de cafea Minceur este de 3 ori mai eficient decat cafeina. Toti stim ca se cauta cele mai inovatoare metode pentru ingrijirea corpului, si femeile vaneaza de mult o silueta perfecta. Vom vorbi mai departe despre aspectul de coaja de portocala, lipsa elasticitatii si a fermitatii, pentru acestea daca toate celelate metode au esuat poti incerca Minceur Cafe Vert.

Astfel daca vei consuma acest produs poti scapa de 3-4 cm la nivelul coapselor, dupa 30 de zile in care consumi cafeaua verde, si pana la 3 cm in jurul taliei. Tentant, nu?

Bobul de cafea actioneaza in special asupra zonelor cu probleme si are un rol important in scaderea celulelor grase. Mai departe bobul de cafea verde Minceur face ca aspectul si structura pielii tale sa arate minunat.

Produsele din aceasta gama:

Din aceasta gama mai fac parte Booster care se foloseste o luna si lucreaza pentru diminuarea celulelor grase.

Crema pentru zonele cu probleme care te va ajuta la eliberarea grasimilor din corp, vei scapa de tesutul adipos intr-un timp foarte scurt, iar nu in ultimul rand imbunatateste aspectul pielii.

Lotiunea pentru abdomen plat, cu ea poti avea abdomenul dorit, lipsit de grasimi, ferm si suplu. Aceasta crema reduce si celulita si participa la relansarea microcirculatiei cutanate si ajuta la impiedicarea depunerilor de grasimi.

 

About admin

2 thoughts on “Minceur – cafeaua verde de slabit

  1. as dori sa-mi spuna cineva cum se macina ,sau daca se macina cafeaua verde ,caci dupa cum am auzit este f dura si nu se poate macina,se strica rasnita de cafea.Deci reteta de preparare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *