LEPTINA inamicul nr 1 al kilogramelor in plus!

Leptina s-a descoperit a fi o proteina produsa de adipocite (celulele cu grasime) care se gasesc in organismul barbatilor, al femeilor cat si al copiilor.

Daca ai momente in care brusc ti se face foame si este o foame necontrolata, afla ce anume poate determina acest lucru si care este cauza poftelor de mancare. Din cauza stresului, nivelul concentratiei de leptina din organism poate fi scazut si actioneaza la nivelul creierului ceea ce duce la pofta de mancare necontrolata.

Leptina controleaza foamea daca este de o concentratie normala in corp, printr-un tratament ce poate fi urmat, cu ajutorul unor injectii „pentru slabit” ce contin doza necesara de hormon sintetic. Leptina sintetica poate regla sistemul hormonal.

Nivelul Leptinei variaza in functie de rasa, s-a constat ca la femeile afro-americane nivelul Leptinei este mai scazut fata de femeile caucaziene. De aici si cauza clar vizibila ca femeile de culoare sunt mai predispuse la obezitate. Potrivit studiilor efectuate de medicii americani, gradul de rezistenta la leptina difera de la persoana la persoana, astfel media de scadere in greutate la un tratament, timp de 6 luni cu leptina, se pot pierde pana la 10 kilograme.

Inainte de a face orice tratament, importante sunt analizele care trebuie facute pentru stabilirea nivelului Leptinei in organism.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *