Exercitii pentru un abdomen perfect in 8 minute

Exercitiile fizice nu sunt bune numai pentru aspectul fizic, ci te ajuta sa fii sanatos si poti preveni unele boli, si apoi poti trata mai usor o afectiune de care suferi. Asfel daca faci miscare te vei simti mai bine si corpul este mult mai receptiv la orice tratament medical.

Prin activitatea fizica pori reduce riscul aparitiei bolilor coronariene, ajuta la problemele circulatorii sau cardiace, si la prevenirea unui infarct.

Mai poate reduce riscul hipertensiunii arteriale, si te ajuta sa o limita normala a tensiunii.

Regleaza nivelul colesterolului, Poare reduce riscul unui atac vascular, pentru ca, imbunatateste proportia de grasimi, aceste nu se mai aseaza pe peretii arterelor.

Te ajuta sa previi si bolile maligne ( cancerul mamar, cancerul de colon, de endometru si cel de prostata).

Mai departe activitatea fizica scade riscul aparitiei diabetului de tip II, care apare de obicei la persoanele trecute de 40 de ani si se manifesta prin faptul ca organismul secreta insulina dar nu stie sa o distribuie in organism. Dupa care exercitiile pentru un abdomen perfect te ajuta sa-ti mentii greutatea in parametri normali, si scade riscul supraponderalitatii sau obezitatii, care la randul lor por deveni un factor in aparitia diabetului.

Iti intareste sistemul imunitar astfel vei preveni bolile virale, iar cei care practica exercitiile aerobice regulat nu sunt expusi atat de mult ca ceilalti aparitiei racelii sau gripei mai ales iarna.

Pentru a vedea o serie de exercitii pentru un abdomen perfect in 8 minute vizualizati clipul :[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kHSCmwHaGJs&feature=related[/youtube]

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *