De ce să alegi o sala de fitness Iasi

Cine a spus că sportul înseamnă viață, mare adevăr a vorbit. Nimic nu este mai frumos decât să știi ca poți fi sănătos și poți avea corpul mult visat. De-a lungul vremii, tot mai mulți oameni uită acest îndemn și nu reușesc să viziteze niciodata o sală de sport.

Nu amâna de pe o zi pe alta deoarece vei greși foarte mult. Toți ne dorim să arătăm bine dar uităm cand este vorba de mers la sală. Nu e nimic dificil, nu e nimic rău, avem nevoie doar de răbdare și de curaj.

sala sportSportul nu trebuie să lipsească din viaţa unei persoane fiindcă ajută la dezvoltarea fizică şi psihică. Un lucru important care trebuie menţionat este că hainele arată mult mai bine pentru un corp bine lucrat. Cui nu îi place să aibă un fizic bine lucrat? Acest fizic nu se obţine cu vreo substanţă magică, ci cu multă transpiraţie. Ştiu că o să spuneţi că există suplimente pentru sala, dar nici măcar acestea nu te ajută să te dezvolţi dacă nu depui efort fizic! Când vorbesc despre efort fizic nu mă refer la a da cu sapa, a căra saci în spate sau mai ştiu eu ce…ci mă refer la a practica un sport sau a face exerciţii fizice specifice, exerciţii analizate care te ajută să te dezvolţi sănătos. Să nu înţelegeţi greşit, a da cu sapa sau a căra saci în spate nu este un lucru josnic, doar că nu reprezintă sportul. În primul rând sportul te face si te ţine sănătos. Sportul este cea mai bună pastilă care sigur o să-şi facă efectul.

După părerea mea, toţi oamenii trebuie să facă sport, nu neapărat sport de performanţă, dar trebuie să-şi menţină organismul puternic şi sănătos. În prezent tinerii neglijează rolul sportului şi le este lene să depună puţin efort fizic, fără a se gândi la viitor şi la faptul că o să aibă o imunitate scăzută. Sunt de părere că trebuie să existe mai multe ore de sport la şcoală, dar nu ca să scăpăm de alte ore „plictisitoare”, ci să punem încă o cărămidă la construirea unui organism sănătos. Am văzut tineri cu handicap care fac sport, nu le este usor dar totuşi fac! Noi de ce nu putem? Ce scuză avem? Nu trebuie să facem doar 20 de abdomene si 20 de flotări pentru nota 10 la şcoală cum ne-a spus profesorul, trebuie să facem din propia iniţiativă! Aici intervine psihicul. Avem un psihic puternic sau slab. Dacă este slab, sportul te ajută să-l faci puternic. Alege să frecventezi o sala de fitness Iasi.

Prin simplul fapt că spui mai pot o flotare, eşti mai puternic din punct de vedere psihic. De cele mai multe ori psihicul cedează primul, chiar dacă organismul mai poate. Atunci când mai ai o flotare de făcut şi simţi că nu mai poţi, gândeşte-te că în faţa ta se află o mulţime de oameni care se uită la tine şi cred că o să reuşeşti, tu nu o să mai  faci doar o flotare, ci 3! Încercaţi asta, la mine funcţionează. Trebuie să-ţi controlezi mintea şi să treci peste încercări! Un lucru important care trebuie menţionat este că hainele arată mult mai bine pentru un corp bine lucrat. Aşa că, să facem mişcare pentru că merită.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *