Cum trebuie sa consumam ZAHAR in curele de slabire

Zaharul este cel mai mare dusman al curelor de slabire, supranumit „moartea alba” poate crea chiar dependenta.

Are in componenta glucoza si fructoza, el estre extras din trestie de zahar sau sfecla si este rafinat prin diferite moduri chimice. Acest proces scoate din zahar substantele benefice organismului cum ar fi, vitaminele, saruri minerale si proteine.

El este cel care scoate magneziul din organism, si are proprietati negative asupra imunitatii, poate duce la supraponderabilitate, la diabet, la o stare de oboseala, ne strica imunitatea oaselor si a dintilor.

Daca doriti sa renuntati la un consum ridicat de zahar trebuie sa fiti atenti la etichetele produselor, cautand valoarea carbohidratilor. Astfel trebuie sa vedeti daca produsul are peste 10 grame de zahar la 100 grame aliment este mult, iar sub 2 grame este putin.

Zaharul se gaseste si sub alte forme cum ar fi: indulcitor de porumb, meltoza, fructoza, glucoza, etc.

Cel mai bun pentru organism este zaharul din fructe, foarte bogat in nutrienti si fibre necesare pentru buna functionare a acestuia. Daca doriti sa inlocuiti zaharul cea mai buna optiune ar fi mierea de albine. Si daca vreti sa dati jos din kilograme nu trebuie sa consumati peste masura fructe sau miere de albine.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *