Compozitie Cabbage Forte

In compozitiea Cabbage Forte se regasesc extractele de varza alba, varza verde si varza rosie. Elementele din Cabbage Forte lupta impotriva depunerilor de grasimi in organism si contribuie la eliminarea acestora prin ardere.

De la aparitia cestor capsule de slabit inovatoare tot mai multi din randul celor care doresc sa slabeasca au cautat informatii despre compozitie Cabbage Forte. Cabbage Forte au ca ingredient principal extractul de varza care este cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile sale miraculoase in reglarea metabolismului.

Varza poate preveni si trata un numar important de boli. In compozitie Cabbage Forte se regasesc in principal extractele celor trei tipuri de varza care la randul lor contin o serie de vitamine precum: vitamina C, care poate creste imunitatea si poate preveni imbatranirea, provitamina A, vitamina E, complexul de vitamine B, si nu in cele din urma vitamina K. Ca minerale in compozitia Cabbage Forte se regasesc calciul, magneziu, fier, iod, cupru, mangan si sulf.

In ceea ce priveste fibrele, cele prezente in varza pot stimula intestinul si previn constipatia, ajutand la reglarea colesterolului, si reduc riscul aparitiei bolilor cardiovasculare si a cancerului. Deci pe langa importanta acestor capsule de slabit Cabbage Forte in procesul de slabire sunt foarte importante pentru mentinerea sanatatii in parametrii de functionare normali.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *