Centura de slabit – un mijloc modern de a da burta jos

Vibro Shape. Aceasta este o centura de slabit foarte eficienta. Nu trebuie sa mai cheltuiti banii sau sa va irositi timpul la sala, puteti sa scapati de kilogramele in plus si la dumneavoastra acasa cu aceasta centura minune, Vibro Shape.

Centura Sauna Plus. Este o centura de slabit, eficienta care are o telecomanda digitala. Puteti sa folositi aceasta centura oriunde, fie ca sunteti acasa sau la servici. Aceasta centura are denumirea de sauna, deoarece arde grasimile de pe partile cu probleme ale corpului.

Centura Ab Tronic X2. Este o centura de slabit, foarte inteligenta si foarte eficienta. Va ajuta sa slabiti si sa aveti un corp de invidiat. Nu trebuie sa mai mergeti la sala, deoarece acest aparat va face toata treaba oriunde vati afla.

Centura Vibration Belt. Aceasta centura va ajuta sa dati jos kilogramele in plus, deoarece stimuleaza metabolismul cu ajutorul vibratiilor. Puteti sa o luati oriunde cu dumneavoastra.

Centura Vibratone. Este o centura de slabit foarte eficienta, cu vibromasaj. Datorita tehnologiei avansate aceasta centura va arde grasimile instantaneu prin vibratii.

Centura Velform. Este o centura de slabit si se gasesc doua functii, cea de sauna si cea de masaj. Puteti sa o puneti pe coapse, abdomen, fese, solduri iar aceasta isi va face treaba, fiind foarte eficienta.

Centura VibroAction. Aceasta centura va ajuta sa slabiti, deoarece face masaj si modeleaza zonele cu probleme. Elimina celulita si este foarte eficienta, iar dumneavoastra veti fi foarte multumita.

Centura Vibro Slim. O puteti pune pe fese, coapse, picioare si veti simti un masaj relaxant, care va tonifica si modeleaza corpul.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *