Biocitrin – capsule de slabit cu lamaie

Aceste pastile de slabit cu lamaie Biocitrin se bazeaza ca si compozitie in primul rand pe o pudra de lamaie de calitate superioara, extract de lamaie si acid silicic coloidal. Astfel datorita acestei compozitii inovatoare din Biocitrin, organismul va beneficia de unele substante aduse in acesta pentru buna lui functionare. Aceste substante sunt reprezentate de bioflavonoide citrice, vitamine, minerale, fibre alimentare si nu in ultimul rand aminoacizi. Prin compozitia ei lamaia poate da forta si poate imbunatati functionarea sistemului imunitar.

Poate preveni aciditatile gastrice, iar substantele antioxidante din aceasta duce la stoparea procesului de imbatranire. Vitamina C din compozitia Biocitrin ajuta la eliminarea celulitei, si grabeste arderea grasimilor si functioneaza si ca un excelent detoxificator. Se poate evita astfel prin aceste elemente obezitatea, varicele, si bolile respiratorii. Si tot prin aceasta compozitie inovatoare din Biocitrin vor fi eliberate grasimile din organsim, si toxnele care pot fi cauza principala in aparitia kilogramelor in plus.

Odata cu eliminarea grasimilor si a toxinelor, acestora se vor depune mult mai greu in timp. Nu va exista dupa terminarea tratamentului cu Biocitrin efectul de yoyo, adica acel fenomen ce presupune ingrasarea imediata, dupa terminarea administrarii produsului. Acidul silicic coloidal din componenta Biocitrin este remineralizat antitoxic si diueretic, deci poate ajuta si el eficient la lupta cu kilogramele in plus. Apoi bioflavonoidele actioneaza ca veritabili antioxidanti, si au si rol antiinflamator si antialergic. Astfel poti incerca o cura eficienta de alungare a kilogramelor in plus, si de mentinere a sanatatii in parametrii optimi cu pastile de slabit cu lamaie Biocitrin.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *