ACUM afla cum poti sa slabesti fara niciun efort !

Vrei sa slabesti fara sa depui efort, intrucat timpul nu-ti permite sa mergi la sala sau prin alte metode care te costa?

Vreau sa-ti impartasesc ca mai simpla si sanatoasa metoda de-a slabi. Trebuie sa te gandesti ca fructele sunt cele mai bune prietene ale tale si nu trebuie sa le chinui si pe ele si tu ca sa le stori ! Consuma-le PROASPAT ! Asa vei lua toate vitaminele din fructe.

Cine trebuie sa-ti fie cea mai buna prietena?? APA ! DA…bea cat de multa apa poti pe zi !! Apa trebuie sa tineti minte : NU contine calorii !! Bea cat de multa APA ! Cand simti ca-ti este foame bea un phar cu apa inainte. Este indicat sa bei apa si in timp ce mananci.

Cu putin efort .REUSESTI doar ca iti trebuie vointa de fier o saptamana dupa care organismul se va obisnui. Bineinteles ca nu trebuie sa mananci fructe si sa bei doar apa, dar ele sa-ti fie cele mai bune prietene!

Pe langa acestea, carnea de pui slaba, de iepure, de vita, multe legume, dar indicat fierte. In schimb, daca bei apa, asa cum am precizat mai sus, ne intalnim aici si imi vei aproba cele spuse!

 

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *