4Femina efecte, administrare, pret ForFemina

Comprimatele 4Femina au rolul de a diminua efectele secundare ale contraceptivelor. La efectele 4Femina se poate adauga si mentinerea greutatii corporale optime, un libidou mai ridicat, poate elimina celulele adipoase din corp, mai poate avea si o actione hepatoprotectoare si colerica.

4 Femina are in componenta extractul de ceai verde, acesta avand rol de a elimina toxinele din organism, permite totodata arderea grasimilor si reda organismului energie. Mai departe Cromul are rolul de a regal metabolismul si stocheaza carbohidratii si lipidele, mai regleaza glicemia si colesterolul si reduce grasimile serice. Astfel cele doua elemente combinate actioneaza foarte efficient in mentinerea unei greutatii corporale optime, la eliminarea grasimilor din organism, si mentin depunerea lor la un nivel scazut, si intensifica procesele metabolice.

Acidul folic joaca un rol important in asimilarea substantelor nutritive din alimentatie si ajuta la utilizarea eficienta a proteinelor. Extractul de urzica actioneaza ca diuretic si combate celulita, ajutand la mentinerea sanatatii. Extractul de anghinare are o actiune de eliminare a toxinelor si un effect coleretic, stimuland totodata functionarea celulei hepatice si regleaza colesterolul in sange.

Comprimatele 4Femina contin: acid folic 200 mcg, crom, 20 mcg, extract de guarana 100 mg, pulbere din suc de anghinare 100 mg, extract de urzica 50 mg, extract de ceai verde 50 mg, excipienti.

Se administreaza cate o capsula zilnic.

Pret 4Femina 28 capsule: aproximativ 15 lei in farmacii.

About admin

One thought on “4Femina efecte, administrare, pret ForFemina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *