4 metode simple ca sa slabesti

Prima din aceste patru metode este sa alegi mereu doar floricele cu sare. Trebuie sa te abtii de la pungile imense de floricele pe care esti obisnuit sa le consumi cand vizionezi un film, este sfatul specialistilor. Popcornul contine cantitati insemnate de unt, branza si sare, si nu ar fi atat de nocive daca le-ai consuma in loc de pranz sau de cina. Daca nu te poti abtine de la o punga de floricele ar fi indicat sa le alegi pe cele mici, si combinale cu ceva racoritor, sucuri naturale.

A doua metoda este sa te feresti de cereale cu zahar, miere si glazuri. Pe langa faptul ca contin fibre necesare organismului cerealele au in componenta zahar, acesta este un pericol pentru silueta noastra. Ar trebui sa cauti daca iti plac cerealele, pungile transparente care contin musli si fructe uscate, acestea nu au zahar si se combina perfect cu laptele.

A treia metoda ar fi sa mananci friptura din carne slaba, acesasta daca nu poti trai fara carne. Astfel este indicat sa consumi mereu carne slaba gatita pe gratar, fara condimente. Daca iei masa in oras trebuie sa te feresti de preparatele din ceafa sau costita. Carnea preparata pe gratar este necesar sa nu contina unt.

A patra metoda pentru a slabi este sa te feresti de bufetul suedez, deoarece studiile au scos la iveala faptul ca persoanele care la petreceri stau numai pe langa mesele umplute cu bunatati, consuma mai mult decat cei care sau asezat mai departe. Deci daca stai langa aproape de bunatatile unei mese incarcate esti tentat sa consumi mai mult decat este necesar.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *