Sucuri naturale care iti detoxifiază organismul

O problema grava de sanatate in zilele de azi o poate genera toxinele, dar totodata, exista si multe solutii prin care aceasta problema poate fi combatuta. Sucurile naturale care iti detoxifiaza organismul sunt pregatite in special acasa si prin ele iti poti intari sistemul imunitar si iti poti aproviziona organismul cu nenumarate vitamine. Aceste sucuri au un efect de curatare al organismului prin care iti poti imbunatati si metabolismul.

Sucurile naturale care iti detoxifiaza organismul sunt:

1. Sucul de telina

Acest suc prin consumarea lui zilnica iti permite o dieta de detoxifiere, prin care te ajuta sa scapi de toxinele periculoase din organism. Reteta este destul de simpla, trebuie sa pui la un loc trei teline cu o sfecla si un mar, acestea trei la un loc iti pot ameliora metabolismul si poti scapa de kilogramele nedorite, aceasta dieta trebuie tinuta pana cand rezultatele sunt vizibile si esti multumit de siluieta.

2. Sucul de mere si pere

Si acesta are un rol detoxifiant si efecte purificatoare. Reteta este foarte simpla, amesteci intr-un blender doua mere si doua pere, iar prin consumarea acestui suc iti asiguri necesarul de vitamine si elimini toxine. Fructele nu necesita o decojire in prealabil, ci doar trebuie maruntite. Din cantitatea obtinuta din cele patru fructe pentru ati detoxifia organismul este necesar sa bei de doua ori pe zi.

3. Sucul de castravete şi lămâie

La inceput ti se poate parea o combinatie nereusita, dat produsul a fost testat de nutritionisti si a dobandit un efect magic. Astfel daca vrei sa urmezi o cura de detoxifiere trebuie sa amesteci intr-un blender o jumatate de lamaie si un castravete maruntit in prealabil. Ca si in cazul sucului de mere si pere se consuma de doua ori pe zi, timp de o saptamana, si vei constata ca ai mult mai multa energie decat de obicei.

4. Sucul de grepfrut şi lămâie

Acesta este preparat din doua grepfruturi şi o lamaie, are un continut bogat de vitamina C, calciu si magneziu si este extrem de binefacator pentru a elimina din corp agenţii dăunatori.

5. Sucul din pepene galben şi măr

Această reţetă presupune amestecul unui măr, 150 de grame de pepene galben si o lingurita de miere, le introduci pe toate intr-un blender si se obtine o bautura gustoasa si racoritoare, se consuma un pahar zilnic timp de cel puţin o săptămână.

Deci cele cinci tipuri de suc sunt sucuri naturale care iti detoxifiază organismul.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *