Despre pastilele de slabit

Inca de cand au aparut pastilele de slabit au fost intotdeauna un subiect controversat. Daca tineti o cura cu astfel de pastile se poate ca dupa un timp sa constati ca rezultatul nu este cel pe care il doriti. Astfel trebuie sa fiti foarte precauti atunci cand alegeti astfel de pastile. 

Dupa ce vati decis ce pastile vreti sa luati trebuie sa consultati neaparat un medic nutritionist pentru a va sfatui in legatura cu compozitia acestora. Cel mai importat este sa alegeti pe cat posibil pastilele de slabit 100% naturale, din plante. In acelasi timp trebuie sa va puneti de la inceput un barem pe care vreti sal atingeti in lupta cu kilogramele, totodata trebuie sa urmati numaidecat reteta medicului chiar daca nu sunteti multumiti de efectele pastilelor la inceput.

Ar fi ideal sa evitati cat se poate combinari de anorexigeni recunoscuti petru efectele negative pe care le au asupra organismului printre care: hipertensiune pulmonara, depresii, anxietate, halucinatii, etc. Ceea ce este cel mai important este sa nu renuntati la alimente, dar nici la sport, deoarece nu veti avea nici un rezultat doar consumand pastile de slabit, iar dupa cum stim sportul este bun in orice situatie indiferent de kilograme.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *