De ce cafeaua nu creste tensiunea arteriala. Beneficiile cafelei.

Cel mai nou studiu america dezminte ipoteza precum ca persoanele cardiace trebuie sa evite cafeaua. Potrivit cercetatorilor de la Universitatea de Sanatate Publica din New Orleans, daca consumi cafeaua cu regularitate nu ai de sati faci griji in privinta tensiunii arteriale, indiferent de cata cafea bei.

Studiul mai arata faptul ca persoanele care consuma trei cani de cafea zilnic nu prezinta un risc mai ridicat de a suferi mai tarziu de afectiuni cardiace.

Specialistii au studiat o serie importanta de lucrari stiintifice din care reiese acest lucru, acestia au vazut in studiile precedente ca sa urmarit evolutia starii de sanatate a unor persoane care consumau cafea aproximativ 33 de ani.

Acestia mai precizeaza faptul ca exista o multime de factori care pot duce la aparitia hipertensiunii, nu numai cafeaua, acestia fiind uneori chiar mai puternici. Dintre acestia putem enumera: dieta dezechilibrata, sedentarismul, fondul genetic si ereditate.

Cafeaua te poate ajuta sa previi si sa reduci diabetul de tip 2, potrivit studiilor, dupa ce au fost analizate 120.00 de persoane pe o perioada de aproximativ 18 ani. Astfel cercetatorii de la Harvard au mai constatat ca cei care beau zilnic intre o cana de cafea si trei prezinta un risc cazut de a se imbolnavi de diabet

Cercetarile au mai indicat faptul ca in ceea ce priveste boala Parkinson, cei care consuma cafea zilnic au un risc mult mai scazut de a avea aceasta boala ( aproximativ 80% ).

Deci este indicat sa consumati in fiecare zi cafea pentru a fi mai sanatosi.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *