Coltarul extensibil de import din Germania, piesa de mobilier multifunctionala din living

Acest obiect de mobilier este des intalnit in amenajarea livingurilor, iar acest lucru nu este intamplator, deoarece el este cu adevarat util cu multiple intrebuintari, in acelasi timp utilizand spatiul in mod optim fara a-l aglomera, lasand si loc de trecere suficient.

Desigur, anumite persoane vor prefera un design clasic de canapea, care poate s-ar integra in stilul de amenajare al camerei, insa pentru multi achizitionarea unui coltar extensibil de import din Germania reprezinta o alegere inteleapta datorita versatilitatii acestuia. Reprezentand o alegere asa de populara pentru living face ca ele sa se gaseasca intr-o multitudine d modele, culori si tipuri de materiale, fiecare cu particularitatile sale. Pe de alta parte, va face ca si procesul de selectare a unui model potrivit sa fie putin mai greu. Se intalnesc trei modele principale de astfel de coltare, in forma de „L”, de „U”, sau circulara. Acestea din urma sunt potrivite intr-o incapere mai mare care poate acomoda aceasta forma, ele avand avantajul de aseza persoanele mai comod, neavand un colt pe care cineva sa stea incomod, astfel cei asezati vor putea comunica foarte facil.

Coltarele in forma de „L” sunt foarte populare deoarece sunt perfecte in spatiile mai mici, veti gasi astfel nenumarate modele din care sa alegeti, putand de asemenea sa fie cuplat cu un fotoliu de exmeplu. Astfel, chiar si un model mai mic si mai simplu de coltar in forma de „L” va fi o piesa de mobilier multifunctionala, care va servi relul de canapea, fotoliu sau pat.

Cel in forma de „U” permitand sa fie asezat un numar si mai marede persoane, dar necesitand si un spatiu mai mare.

Noile progese in materie de design si fabricatie permit renuntarea la clasicele coltare greoaie, sau cel putin luarea in considerare a unui model modular care sa poate fi aranjat in incapere in functie de gusturile si necesitatile persoanelor care il folosesc, facandu-l cu adevarat util.

Este bine ca modelul de coltar extensibil de import din Germania sa fie realizat folosind un cadru de lemn masiv, uscat in cuptor pentru a-i conferi rezistenta la indoire si durabilitate, iar deschiderea si inchiderea lui in momentul cand vreti sa il extindeti sa se faca usor, fara parti sau piese care sa iasa in afara, sa zgarie. Avand in vedere ca cel mai mult va fi folosit adunat, probati-l inainte cat este de confortabil, sezand in diferite pozitii. Nu achizitionati coltarul doar pe baza aspectului sau estetic, asigurati-va inainte ca este si confortabil.

coltar extensibilCantariti bine avantajele si dezavantajele fiecarui tip de material, daca doriti piele ecologica sau material textil, precum si ce tip de material este folosit pentru sezut si pentru perne.

Daca optati pentru material textil, este bine de stiut ca cele din fibre naturale vor fi mai costisitoare, cu un aspect mai placut si mai rafinat, dar de asemenea si mai sensibile la diversi factori ca murdaria, apa, incretire. Materialele sintetice vor fi mult mai rezistente. Puteti alege materialele care sa fie in culori neutre sau din contra avand culori si tipare puternice , creative, pe gustul dumneavoastra.

Cu siguranta ca dupa cantarirea diverselor criterii, coltarul ales va reprezenta si un element de interes vizual in camera de zi precum si o piesa de mobilier practica si versatila.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *