Cum sa fii mai frumoasa

Cum sa fii mai frumoasa? Zambeste!

Majoritatea femeilor apeleaza la multe trucuri de frumusete: operatii estetice, creme, tratamente, make-up, dar si la cele care nu costa bani, totul doar pentru a se simti atragatoare si pentru a fi considerate frumoase. In acest articol despre asta vom vorbi: despre cum sa fii frumoasa pe exterior, pornind de la interior.

Frumoasa oricand, la orice varsta!

Este un lucru bine stiut de noi, femeile ca daca ne vedem din interior cu riduri, cearcane, burtica, desi nu le avem pe niciunele dintre ele, acestea vor aparea mai repede si ne vom imbatrani atat personalitatea, cat si corpul. De aceea este foarte important sa gandim mereu pozitiv si sa ne impacam cu noi insine cat mai repede. Perfectiunea nu exista si ar trebui sa ne impacam cu aceasta idee pentru a nu o cauta in zahar ani la randul. A doua oara nu ne mai nastem, iar alt corp nu mai primim. Este important sa avem grija de corpul nostru asa cum il avem acum, mai ales ca ne putem gasi un job intr-un studio de videochat din Constanta.

De 3x ori zambeste!

frumoasaStiai ca daca zambesti iti schimbi starea si devii mult mai plin de energie? Da, este demonstrat stiintific ca oamenii care zambesc chiar si in situatii de criza sunt mai relaxati si rezolva situatia stresanta mult mai usor decat daca ar fi incruntati. A vorbi fara rost si a arata ca esti stresat nu te va ajuta sa termini task-ul primit, pe cand un zambet iti poate aduce ajutorul de care ai nevoie.

Asa incat ZAMBESTE, ZAMBESTE, ZAMBESTE!

Nu te intrece cu alte femei. Tu esti TU!

Stii ca vecina ta este mai slaba decat tine, mai bogata si mai fericita, dar tu nu esti si de aceea vrei sa fii ca ea? Lasa asta la o parte. Fiecare om are un scop si un fizic unic, iar asta ne face sa fim speciale. Invata sa nu te mai judeci pentru orice faci, ci gaseste solutia cea mai buna ca sa ai un job intr-un studio de videochat din Constanta!

Schimba-ti look-ul, asta te va face sa radiezi!

Ai uitat ce inseamna sa mergi cu prietenele la o sesiune de shopping? Cred ca e timpul sa iti suni cele 4 prietene si sa programati una chiar azi! Innoirea garderobei sau schimbarea coafurii tepoate face cea mai vesela, debordanta si plina de viata femeie de pe planeta! Trebuie sa iti oferi mici momente de rasfat din cand in cand pentru a te putea reinventa. Nu uita de tine si de nevoile tale emotionale!

Alege sa fii frumoasa atat pe interior, cat si pe exterior. Nu lasa niciodata sa ti se citeasca varsta reala pe chip.

Fii de 3 ori femeie si o data femeie frumoasa!

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *