Zapada. Miscare.Slabire. Atentie la imbracaminte!

Dupa cum auzim mai peste tot in ultimul timp excesele daunează. După ce ai pus cateva kilograme in plus de sarbatori nu intra in panică si nu incerca sa te infometezi, este inutil.

Zăpadă. Mişcare. Slăbire. Sună foarte tentant si ţi se pare o variantă excelentă să scapi de kilograme, dar trebuie sa fii foarte atent la cum te imbraci, iarna te poti imbolnavi foarte usor. Există şi alte metode de a scapa de greutate si să consumi energie cum ar fi o plimbare, mergi la patinoar, incepe o bulgareală.

Cum am mai spus e foarte important să te imbraci corespunzător, pentru a te feri de orice risc. Deoarece indiferent de orice activitate ai alege este necesar sa iti pastrezi temperatura corpului in paramentri normali, astfel trebuie sa fii atent sa nu iti fie frig. Imbraca-te corespunzător in orice situaţie şi foloseste echipament adecvat pentru orice activitate. O importanţă majoră o reprezintă fesul deşi in ultima vreme nu prea mai face parte din vestimentaţia de zi cu zi. Caldura care se pierde la nivelul capului consumă foarte multă energie de care ai nevoie pentru a fi mereu in formă si a te putea bucura de vremea de afară fără să te impiedice nimic.

Cea mai recomandată cura in anotimpul iernii ar fi una de detoxifiere pentru ca primăvara să te gasească in formă.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *