O solutie la indemana sunt inchirieri masini

Desi am carnet de conducere si imi place sa conduc, nu am avut niciodata propria mea masina. Mereu am conduso pe cea a parintilor sau ma ofeream sa-I duc pe prieteni indiferite locuri cu masina lor, doar pentru din simplu motiv ca ma relaxeaza si imi place foarte mult sa sofez, iar lor nu putea decat sa le convina.

HONDA-CRVMotivul pentru care nu mi-am achizitionat vreo data o masina e pentru ca am considerat ca sunt puse in joc prea multe cheltuieli, cu care eu n-aveam degand sa-mi bat capul, iar faptul ca nu aveam nevoie disperata de masina a fost un motiv in plus, adica locuiesc intr-o zona destul de usor accesibila, iar sa ajung la job nu-mi ia decat 5 minute de mers pe jos. Asa ca am considerat sa nu e atat de necesara o masina si bataile de cap care le aduce. Singurul motiv pentru care mi-as fi cumparat una era pentru ca imi place sa sofez si ma relaxeaza, insa cheltuielile pe care le implica sunt mult prea nevrute de mine, in plus mereu vor exista probleme de genul ca se vor strica anumite parti ale masinii, care sunt inevitabile, mai ales pe strazile din Romania, asa ca am preferat sa nu-mi mai fac o grija in plus.

Insa in ultimul timp am simtit nevoia unui autovehicul care sa-mi permita sa ma deplasez in timp eficient, dup ace parintii mei s-au mutat intr-o zona de undeva dinafara orasului in care traiesc. Acest lucru nu a fost atat de placut deoarece, batrani fiind, o data la doua, trei zile le faceam cate o vizita dupa terminarea serviciului, ca sa-I mai ajut cu ce mai aveau nevoie, sa le fac cumparaturi si sa mai petrec timpul cu ei, iar eu locuiam cam la 20 de minute departare de ei, deci era un fleac sa fac acest lucru. Ei bine, dupa ce au fost nevoiti sa se mute, a fost cam imposibil sa mai reusesc sa mai fac acest lucru deoare ce nu puteam ajunge acolo decat cu un autobus ce nu avea un program atat de prietenos, iar in plus faceam aproximativ o ora jumate pana sa ajung la ei, cu tot cu ocolirile si opririle pe care  le facea acesta. Imi era imposibil, deoarece nici timpul si nici rabdarea nu-mi permitea sa fac acest drum odata la cateva zile, dar nici parintii nu puteam sa mii las singuri.

Datorita acestora am inceput sa caut solutii, primele doua saptamani cred ca am mers doar o data cu acel autobus, apoi am imprumutat masina unui prieten de vreo doua ori si tin sa mentionez ca drumul facut cu masina era de 45 de minute, lucru foarte frustrant cand ma gandeam cat as fi facut cu acel autobuz. Intr-un final am ajuns sa caut pe internet firme ce se ocupa cu inchirieri auto, aceasta mi s-a parut cea mai buna, la indemana si convenabila solutie. Intr-un final am gasit o firma numita TopCarsRent, iar dupa ce am apelat la numarul de telefon pe care l-am gasit pe site, 0727 817 217, afacerea a fost si facuta, iar eu mi-am inchiriat o masina ce mi-a permis sa ma deplasez la casa parintilor de cate ori mi-am dorit si a fost nevoie.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *