Impactul plicurilor personalizate pentru curierat asupra clientilor

Atunci cand trimitem un document confidential, o scrisoare, acte importante sau sume de bani, dorim ca firma de curierat sa ne asigure de confidentialitate si de protectie.

Sigilarea plicurilor personalizate pentru curierat este realizata cu ajutorul unei benzi adezive cu lipire permanenta, astfel incat odata ce plicul este rupt, acesta nu mai poate fi refolosit.

Majoritatea firmelor de curierat opteaza pentru o varianta personalizata a plicurilor, acesta avand un rol dublu: de promovare si de protectie. Acestia pot imprima datele de contact, mesajul companiei, diferite elemente grafice sau imagini representative.

Din experienta multor firme, specialistii au ajuns la concluzia ca ambalajul este esential in succesul unui serviciu sau produs pe piata. Multi dintre ei sustin ca exteriorul joaca un rol important in vinderea produsului. De aceea, firmele de curierat au decis sa isi imprime plicurile – pentru a oferi siguranta clientilor si potentialilor clienti, dar si pentru a-si face reclama.

Daca detineti o firma de curierat, sfaturile specialistilor in personalizarea plicurilor sunt de a folosi culori si elemente care sunt asociate cu serviciile oferite, de a va actualiza imaginea firmei, de a accepta tendintele moderne, si de a va asigura ca datele dumneavoastra de contact sunt scrise corect, lizibil si clar pe plicurile destinate livrarilor. De asemenea, greselile gramaticale sau de punctuatie din interiorul mesajului reprezentativ companiei trebuie sa fie excluse- pentru a nu fi interpretat gresit sau subevaluat de potentialii clienti.

Mesajele haioase sau etichetele pastelate au un efect pozitiv asupra clientilor dumneavoastra, iar materialele trebuie sa fie de calitate pentru ca plicurile sa nu se rupa, evitand astfel pierderea sau deteriorarea produselor sau documentelor din plicuri.

Transmiterea vizuala a brand-ului este foarte importanta, iar pentru a avea success, plicurile utilizate nu trebuie sa admita surprinderea scrisului sau caracteristicilor bunurilor din interiorul lor.

Majoritatea firmelor de curierat folosesc tehnica de marketing cu numele de Guerilla Marketing. In present, este cea mai creative strategie de marketing obtinuta cu un buget low-cost.

Aceasta are succes deoarece se bazeaza pe cresterea notorietarii si poate fi solutia atat pentru brandurile mari, cat si pentru cele aflate la inceput de drum. Se bazeaza pe sloganul urmator: ”bururuga mica rastoarna carul mare”. Principiul de baza pentru strategia guerilla marketing ii apartine lui Levinson: “Pentru a vinde un produs sau un serviciu, compania trebuie sa stabileasca o relatie cu consumatorul; trebuie sa vina in intampinarea nevoilor sale, sa ii ofere incredere, sprijin si neaparat un produs care respecta  beneficiile promise”

De aceea, mesajele imprimate pe plicurile personalizate pentru curier trebuie sa reflecte veridicitatea serviciilor promise.

Pentru a nu fi vizil continutul documentelor sau actelor, este recomandat sa utilizati plicuri pentru expeditii. Acestea sunt confectionate din folie neagra pe interior si alba la exterior. Sunt rezistente, nu pot fi sfarsiate si reprezinta o alternativa mai buna, comparative cu plicurile din hartie. Fabricate din polietena coextrudata si dotate cu o clapeta adeviva ce sigileaza, acestea sunt perfecte pentru firmele de curierat, magazilele online, reviste sau cataloage tiparite.

Dimensiunile variaza. Un plic de marime medie este de 170 x 250 mm, iar cel de marime mai mare este de 320 x 425 mm. In functie de preferinte si necesitati, puteti comanda online si alte dimensiuni, care sa se plieze pe marimile coletelor livrate. Puteti beneficia si de mostre gratuite, iar comanda poate fi trimisa peste tot in tara.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *