Factori externi care duc la aparitia celulitei

Primul dintre acesti factori externi care duc la aparitia celulitei este sedentarismul. Astfel persoanele cu un stil de viata sedentar sunt supusericului de aparitie a celulitei dar pot suferi si de obezitate. Lipsa activitatii fizice poate duce la depunere de grasimi, si la aparitia unor boli, asadar trebuie sa faci exercitii fizice zilnic, 30 de minute. Poti sa incepi prin a merge pe jos, a te plima, poti face exercitii acasa, poti dansa, orice activitate fizica. Chiar daca celulita nu va disparea in totalitate vei avea un corp mai sanatos.

 Al doilea factor este faptul ca ai o viata sexuala deficitara. Poate nu stiai dar sexul neregulat poate provoca aparitia celulitei, deoarece acest lucru poate duce la dereglari hormonale.

Al treilea factor este indisciplina alimentara, deoarece o alimentatie dezechilibrata poate duce oricand la aparitia celulitei. Consumul in cantitati mari de produse bogate in grasimi, dulciuri, sucuri acidulate, cafea, tutun, alcool, incurajeaza depunerile de celulita.

Astfel trebuie sa mananci cat mai multe produse sarace in calorii si bogate in substante nutritive benefice pentru corp. Poti incepe prin a consuma fructe, legume, carne slaba la gratar, bea numai suc natural si apa in cantitati mari (2-3 l pe zi).

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *