Dieta lui Catalin Botezatu

 Catalin Botezatu faimosul designer a acordat un interviu revistei Story Diete in care vorbeste despre dieta sa si despre silueta sa. Prezentatorul emisiunii Burlacita a renuntat la una dintre mancarurile sale preferate, mancarea chinezeasca si a recurs la o dieta cu spanac.

Catalin Botezatu marturiseste ca “Eu sunt un mare gurmand, dar cand trebuie sa slabesc, fac tot posibilul pentru a avea o silueta mai subtire. Stiu ca este greu sa tii o dieta, dar suntem datori sa aratam bine”.

Astfel Dieta lu Catalin Botezatu va poate ajuta sa dati jos intre 2 si 4 kilograme in fiecare saptamana in care este urmata. Fostul fotomodel nu este un impatimit al dietelor drastice, si consuma in cadrul acestei diete pe langa spanac:

– friptura de vita

– piept de pui la gratar

– fructe de mare

– supa sau sote de legume

– lapte degresat

– biscuiti de ovaz

La aceasta dieta sunt nelipsite fructele, legumele si salatele.

Dieta lui Catalin Botezatu din pricina faptului ca nu este greu de urmat, va fi incercata de numeroase persoane preocupate de silueta lor si de aspectul fizic.

Acesta dieta se pare ca da roade destul de evidente de acest lucru ne putem da seama din felul in care arata designerul roman.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *