Cum slabesti cand hormonii iti saboteaza silueta?

Daca reusesti sa intelegi care este rolul si cum functioneza hormonii vei avea un mare avantaj in lupta pentru a avea o silueta perfecta. Astfel cu o dieta buna si multa miscare poti slabi si scapi de celulita.

De ce ne ingrasam?

In creier, hipofiza este cea care stimuleaza glandele pe care le are in subordine. Tiroida este cea care mareste acceleratia metabolismului.

Astfel daca tiroida este lenesa, te ingrasi, iar un tip care are hipotiroidie trebuie sa compenseze prin multe exercitii fizice.

Ce e de facut pentru a slabi?

Tesutul adipos din corpul nostru se comporta precum un organ, astfel cand exista in corp multe celule adipocite si se pierd printr-un mesaj catre creier se cere inlocuirea lor.

Deci sunt recomandate curele de slabire prin care se pierde din greutate progresiv.

De ce avem celulita?

Tesutul adipos este un tesut de stocaj. Cand ai o greutate normala, acest tesut este bine vascularizat.

Celulita reprezinta o problema vasculara!

Poti scapa de celulita in timpul unei diete prin masaje, dar si diverse lotiuni de remodelare a corpului.

Cum lupti contra celulitei?

Cel mai mare dusman al celulitei este activitatea fizica, si nu ita de oxigenare deoarece este importanta pentru arderea lipidelor, de aceea este necesara respiratia in timpul activitatii fizice.

Pentru a scapa de apa si de toxine, este foarte important sa-ti dozezi stresul. Deoarece acesta nu este benefic pentru organism, pentru ca, cauta sa consume cat mai putina energie, astfel se vor depune toate grasimile pe care le vei consuma.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *