Cum sa fii frumoasa in 5 pasi simpli

Opreste-te din tot ce faci pentru un moment si revizualizeaza tot ce ai facut pana in prezent de la nastere. Cum ai ales in viata, ce stil vestimentar ai si cum ai fi vrut sa fie de fapt. Oare nu cumva ti l-au insuflatparintii din prea multa grija? Nu iubesti prea mult moda din reviste, de la televizor sau chiar de pe podium? Daca raspunsurile la aceste intrebari sunt pozitive inseamna ca trebuie sa revezi tiparul personal al normalitatii si sa il schimbi asa cum doresti.

De fapt, pune-l in cosul de gunoi si arunca peste el o cutie de chibrite mici si arde-l. De ce? Pentru ca tiparul de normalitate impus de societatea de azi nu este valabil pentru toti. Hai sa iti spun cele 5 secrete pentru a deveni TU cea de azi si la un studio de videochat din Constanta maine!

1. Invata sa fii buna cu tine!

A incerca sa devii perfecta nu e un mod de viata, e doar o minciuna a mass-mediei care sa ne impuna tipuri de produse, sa ne manipuleze si sa ne impuna sa fim roboti-sclavi care sa le consume lor produsele.

Tu incearca sa tevezi pe tine din interior spre exterior si invers, cu bune si rele, cu greseli si realizarii, cu putinul si multul pe care il ai din fiecare lucru, iar asta iti va face viata mai linistita si zilele mai senine!

2. Arunca toate revistele ce iti dauneaza

frumoasaRevistele, ziarele, media, nu aduc azi decat stereotipuri pe care incearca sa le implementeze si reuseste, insa nu si la tine. Tu esti o femeie frumoasa, asa cum esti, esti o femeie desteapta si poti sa te ridici mult mai sus decat ce iti impun cei din jur. Daca vrei sa ramai tu, cea care priveste in oglinda dimineata invata sa te relaxezi cu o carte buna si un ceai intr-o camera de videochat din Constanta.

3. Invata si intelege-ti feminitatea

Ofera-ti in fiecare zi, imbratisari si vorbe bune, asa vei vedea ca pe zi ce trece, te vei lumina si vei zambi mai mult! Vezi ce anume te-a facut mai puternica si in fiecare zi dovedeste-ti ca esti mai buna ca ieri si vei fi mai buna maine decat azi!

4. Priveste-te din exterior

Daca ti-ai putea vedea corpul din exterior, ce ai spune despre tine? Dar daca corpul si numai el ar disparea, ce ar ramane? Ce ar ramane: acele lucruri te definesc si te fac sa fii tu, asa ca profita si pune-te in evidenta.

5. Revin-o la oglinda, iar!

Dupa ce ai inteles ce te face sa fii speciala, ce iti face mass-media si chiar ce rezultate pot avea gandurile despre cum ai vrea sa te schimbi, iti pot spune ca asa cum vrei sa fii, poti sa fii, nu iti poate impune nimeni sa urmezi pe cineva ca model si nici macar nu iti poate impune ce sa mananci.

Tu cum te vezi? Eu te vad deja mai frumoasa si mai radianta ca niciodata!

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *