A APARUT PRIMUL PARFUM CARE SLABESTE!

Acum nimic nu ne mai surprinde in inventii si noutate! Dealtfel nu ne mai surprinde nici faptul ca s-a inventat pana si parfumul care slabeste numit PRENDS-MOI intr-o sticluta de culoare gri avand un design impecabil , pot spune chiar atragator lucru care denota si calitate.

 

Daca pana acum am vorbit despre diete si capsule de slabit  azi va prezint acest parfum care a inceput sa faca furori prin randul strainilor. Este evident ca toata lumea isi  doreste sa foloseasca un parfum in locul unei diete pentru a scapa de kilogramele in plus. Cum toate parfumurile de inalta calitate provin din Franta, dealtfel si acest parfum de slabit PRENDS-MOI este produs in Franta, avand un continut de 100 ml.

Parfumul odata pulverizat la nivelul pielii, elibereaza enorfine B, care trimit creierului senzatia de satietate, o reducere a foamei. La baza parfumului sta si spirulina, carnitina si cafeina care au ca scop degradarea grasimii.

Parfumul a fost testat pe femei cu varste cuprinse intre 17-70 de ani dintre care aproape 80% au spus ca n-au mai simtit nevoia sa manance.

Parfumul cu miros de pere,mandarin si grepfruit se pulverizeaza o singura data pe zi, dimineata.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *