Pret cura de slabit cu Acai verde

Despre pretul curei de slabire cu Acai verde sunt din ce in ce mai multi cei care cauta informatii, si vom incerca sa va informam eficient cu privire la acest aspect. In primul rand, Acai verde este un excelent detoxificator ce iti curata in cel mai eficient mod organismul, si elimina eficient prin ardere grasimile depuse cu timpul in organism.

Astfel despre pretul unei cure cu Acai verde putem spune ca poate fi diferit de la o cura la alta si, depinde de cea pentru care va hotarati sa cumparati produsul. Deci pentru o cura de doua luni, trebuie sa cumparati un flacon de Acai verde, a carui pret se ridica la 155 de lei.

Apoi pentru o cura cu Acai verde de patru luni trebuie sa cumparati doua flacoane cu 240 de capsule a carui pret este de 285 de lei, iar pentru trei flacoane, pentru o cura de sase luni pretul este de 375 de lei, la toate livrarea este gratuita.

Acestea sunt preturile pentru cura de slabire cu Acai verde, iar in cele ce urmeaza va vom informa cu privire la compozitia acestui produs.

Astfel datorita acesteia, cu Acai verde va puteti detoxifia organismul in cel mai eficient mod, in acelasi timp veti elimina si grasimile prin ardere, fara a crea probleme de sanatate deoarece este un produs 100% natural.

Acai verde poate ajuta si la imbunatatirea activitatii sistemului cardio-vascular si te poate ajuta in lupta cu kilogramele excedentare. Fructul de Acai verde are in compozitie un continut bogat de fibre ceea ce ajuta la imbunatatirea functionarii tractului digestiv si, la suprimarea senzatiei de foame.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *