Pareri si continut 4Femina

De cand au aparut inRomania tot mai multe femei sunt interesate despre efectele si continutul capsulelor 4Femina. Pastilele 4Femina au fost lansate de curand  si au rol de a diminua efectele secundare negative ale contraceptivelor orale.

Atilla Lorincz reprezentant al Zdrovit Romania ne spune ca aceasta firma aduce in tara noastra un produs revolutionar care combate efectele adverse ale contraceptivelor orale. Mai spune despre firma sa ca incearca sa tina mereu pasul cu noile cerinte si noile tehnologii, si femeile au de acum o alternative pentru problemele majore cauzate de anticonceptionale.

Cu pastilele 4Femina puteti inlatura si cresterea in greutate, puteti evita scaderea libidoului, puteti elimina depozitele de apa din organism, si nu vor mai aparea efectele de suprasolicitare a ficatului in urma administrarii contraceptivelor orale.

Iar specialistul in marketing al ZdrovitRomania spune ca este foarte importanta aducerea acestor capsule si in Romania pentru ca ofera femeilor mai multa siguranta cu privire la viata intima si nu se vor mai feri sa foloseasca contraceptivele orale.

Si asta tinand cont de faptul ca peste un million de femei raman insarcinate anual in Romania si din acestea 700.000 avorteaza, si trebuie folosite anticonceptionalele pentru ca de acum femeile nu mai sufera de pe urma efectelor adverse ale acestora.

Deci 4Femina sunt destinate femeilor care doresc sa se simta protejate si sa se simta bine in corpul lor. Mai completeaza prin fatul ca toate femeile sunt diferite dar 4Femina are efecte asemanatoare in cazul tuturol prin disparitia efectelor adverse ale contraceptivelor orale.

Daca ne referim la continul capsulelor 4Femina acesta se bazeaza pe: acid folic, crom, guarana, pulbere de anghinare, extract de urzica si de ceai verde si cu doar un comprimat pe zi, efectele secundare ale anticonceptionalelor sunt contracarate, starea organismului fiind vizibil imbunatatita.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *