Nu ignora importanta unei prezentari video

Inceputul nu este niciodata usor, indiferent ce vrei sa incepi. In special daca vrei sa incepi o afacere, atunci cu siguranta, nu va fi usor pentru tine sa te pui pe picioare, mai ales daca nu esti foarte familiar cu domeniul de activitate.

Dar, la fel ca in orice domeniu, totul se invata si progresul, fie el si in pasi foarte mici, incepe sa isi faca simtita prezenta. Pentru majoritatea dintre noi, pasii mici s-ar putea sa fie prea inceti, insa trebuie sa retinem, sa nu ne grabim. Lucrurile cu adevarat bune au nevoie de timp, astfel ca este necesar sa fim rabdatori si perseverenti.  Daca nu vom reusi sa ne pastram energia si invetivitatea, vom pierde tot ce am realizat pana la momentul respectiv. Tu asta iti doresti? Sa ajungi pana aproape de succes si apoi sa renunti? Cu siguranta nu.

computer-7677Tomcai de aceea, atunci cand incepi o afacere este indicat sa o analizezi bine, sa vezi care ii sunt plusurile, dar mai ales ce ar putea sa mearga prost, si sa te pregatesti pentru asta. Trage cu ochiul la concurenta, pentru ca trebuie sa stii mereu ce face, ca sa nu faci la fel, ci mult mai bine. Iar ca sa dai de stire lumii ca esti pe piata si ca ai inceput treaba fa-ti prezentari video. Uneori, este important sa te prezinti oamenilor, dinainte sa incepi activitatea. Filmeaza-te in timp ca pregatesti incinta, sau cand pregatesti pagina de socializare, sau cine stie ce altceva ai de pregatit in firma ta. Oamenii sunt curiosi sa vada cum te pui la punct, iar asta creste sentimentul de nerabdare si de anticipare, astfel ca atunci cand vei fi, in sfarsit gata, vei avea deja clienti care te asteapta. Iar daca lor le-a placut, fi sigur ca vor spune si altora, si daca ai facut prezentari video bune, nici nu va trebui sa mai faci reclama. Vor face clientii tai pentru tine.

Aceste prezentari pot cuprinde si alte tipuri de informatii, sau pot prezenta beneficii si avantaje ale serviciilor tale care sa trezeasca interesul clientilor. Atentie insa, informatiile trebuie sa fie adevarate, sa fie legitime si sa ajute intr-adevar oamenii. Desi o prezentare video poate fi folosita si ca spot publicitar, este recomandat sa nu folosesti concepte prea complicate. Rezuma-te la prezentarea firmei tale, la prezentarea serviciilor ori a beneficilor. Spotul nu trebuie sa depseasca 2 minute, mai ales daca vorbim de o companie mica. Daca vei alege sa filmezi un proces din compania ta – cum anume se face un anume produs, sau cum se livreaza un serviciu specific firmei tale, atunci te sfatuiesc sa filmezi pe repede inainte, limitandu-te la etapele cheie si la rezultate, astfel incat cele 2 minute recomandata sa nu fie depasite cu mai mult de un minut.

Singura parte care s-ar putea sa iti dea ceva batai de cap este editarea filmuletului. Daca ai ceva timp liber, sau competente digitale atunci te vei descurca singur, dar cum cei mai multi dintre noi lucram de dimineata pana seara, te indemn sa cauti ajutor specializat. Unui specialist nu ii ia mai mult de 30 minute – o ora sa iti editeze filmuletul, asa cum iti place tie, in timp ce tu s-ar putea sa ai nevoie de o zi intreaga, mai ales daca nu ai mai editat niciun filmulet pana acum. Oricum ar fi, nu subestima puterea imaginilor in fata publicului.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *