Metoda de slabit Dukan

Metoda Dukan a fost lansata de cunoscutul medic nutritionist Pierre Dukan prin anii 2000. Cartea sa s-a vandut foarte bine si a devenit o moda sa slabim cu ajutorul acestei diete, lansata de doctorul francez.

Metoda Dukan de slabire este impartita in patru etape pe care vi le vom prezenta in continuare.

Astfel in prima faza ce se intinde pe durata a 10 zile, in care kilogramele sunt pierdute presupune un consum de alimente bazat pe carne slaba de pui, peste, branzeturi, si fructe de mare. In aceste 10 zile trebuie evitat consumul de carbohidrati.

In cea de-a doua faza a metodei Dukan putem consuma pe langa alimentele din prima faza, si legume, dar trebuie evitate consumurile de cartofi, fasole, sau mazare, iar meniul de legume va consta in rosii, castraveti, ardei si ciuperci, si se poate intinde pe durata a doua, trei saptamani, pana scapi de kilogramele nedorite.

A treia faza este reprezentata de revenirea la o dieta normala, sau formarea unui nou regim alimentar, in care se vor introduce si carbohidrati dar treptat, iar masele trebuie sa fie echilibrate.

Iar in ultima faza a metodei Dukan, este ce urmeaza dupa aceasta cura, si se poate intinde pe durata catorva ani, sau chiar toata viata. Acum vei continua sa mananci normal, dar trebuie sa tii cont de doua reguli, o zi pe saptamana trebuie sa consumi numai proteine, si in fiecare zi la micul dejun trebuie sa consumi o lingurita de tarate sau fulgi de ovaz. Aceasta este celebra metoda de slabit Dukan.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *