Intrebari si raspunsuri despre 4Femina

Dupa ce au aparut pe piata din Romania multe femei au cautat intrebari si raspunsuri despre 4Femina.

O prima intrebare este: Cat timp se poate urma un tratament cu aceste capsule 4Femina care inlatura efectele adverse ale contraceptivelor orale? Raspuns: Capsulele 4Femina pot fi administrate foarte mult timp fara a intrerupe deloc folosirea lor.

A doua intrebare este daca pastilele 4Femina trebuie administrate odata cu folosirea pilulelor anticonceptionale? Raspuns: Aceste capsule pot fi luate in orice perioada a folosirii anticonceptionalelor, efectul benefic este vizibil oricand.

O alta intrebare este: Ce efecte secundare pot aparea in urma folosirii pastilelor 4Femina? Raspuns: Produsul 4Femina functioneaza ca un supliment alimentar si astfel nu are nici un efect advers in urma combinarii lui cu orice tratament sau medicament.

Daca ma hotarasc sa incep un tratament cu 4Femina se poate diminua efectul contraceptivului? Raspuns: 4Femina nu anuleaza efectul benefic cauzat de contraceptive, deci esti protejata sin u vei mai suferi de pe urma efectelor negative ale enticonceptionalelor.

Se poate lua la orice varsta? Raspuns: Se poate administra la orice varsta atat timp cat o femeie utilizeaza contraceptia orala…

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *