Extractul de Svetol din Cafe Form Plus

Extractul de Svetol, se regaseste in componenta cafele de slabit Cafe Form Plus si este principalul ingredient al acesteia. Svetol-ul din Cafe Form Plus este extras din boabe de cafea decofeinizata si are in compozitie acizi clorogenici, chimici si cafeici.

Svetol-ul din Cafe Form Plus este extras din aceste boabe dupa un procedeu traditional, ceea ce ii confera o conservare buna, prin protejare compusilor prezenti in aceasta cafea verde pentru slabit. Extractul de Svetol nu contine nici o substanta care ar putea pune sanatatea in pericol printre care: cafeina, cafesolul si kahweo, astfel poate fi consumat de oricine doreste sa slabeasca.

Cafeaua Cafe Form Plus si extractul de Svetol nu trec prin procesul de ardere asta pentru a isi pastra toata puterea de eliminare a grasimilor din organism. Cafe Form Plus este si decofeinizata pentru a nu avea efecte secundare supra sanatatii si a organismului, si pentru a putea fi consumata si de persoanele care in special nu au foie sa consume o cafea obisnuita.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *