Dieta de trei zile. Cum pierzi 5 kg.

Cercetatorii in materie de nutritie au dezvaluit ca au gasit cea mai noua modalitate de a slabi pana la 5 kilograme in trei zile. Acesta metoda are succes numai in cazul celor care sunt obezi, si indicele mesei corporale depaseste 25.

Petru a avea rezultate este necesar ca in prima zi sa consumati in general legume, in cea dea doua zi fructe, iar in ultima adica a treia zi sa consumati ton. Dar sa nu uitati de miscare, aceasta fiind foarte importanta. Daca in loc de masina vei prefera sa parcurgi o statie pe jos este destul sa consumi calorii cat pentru 15 minute petrecute la sala. Aceasta dieta de trei zile combina alimentele acceleratoare ale tranzitului intestinal si determina arderea rapida a grasimilor din corp.

Astfel in prima zi la micul dejun este recomandata o ceasca de cafea fara zahar, o jumatate de grapefruit si o felie de paine prajita cu unt de alune. La amiaza consumi o conserva de ton cu o felie de paine prajita si cu o cana de cafea neindulcita. La cina in prima zi mananci o bucata de piept de pui la gratar pe langa care poti adauga o portie de fasole verde sau o portie de carfofi fierti deoarece aceasta masa este cea mai importanta a zilei.

A doua zi vei manca numai fructe. Astfel dimineata la micul dejun servesti o jumatate de grapefruit, la amiaza o salata de kiwi, portocala si grapefruit, toate contin vitamina C, iar la cina tot o combinatie din aceste fructe.

A treia zi de regim consta in: la micul dejun un mar verde, 30 de grame de branza si o cana de cafea neindulcita. La pranz mananci un ou fiert, o felie de paine prajita si o cana de ceai negru. Iar la cina consumi legume usor inabusite, plus 100 grame ton.

In toate cele trei zile trebuie sa consumi cel putin doi litri de apa.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *