Curele drastice de slabire – cum nu slabesti sanatos

 Curele de slabire drastice provoaca peste 70% din boli datorita alimentatiei precare, spun nutritionistii.

Cel mai usor pui kilograme iarna, iar ce aduni iarna nu poti face sa dispara in tot restul anului si iti raman grasimi pe toate partile corpului. Chiar daca vei apela la aceste cure drastice si te ve infometa tot va ramane ceva in plus la greutate dupa fiecare iarna. Deci in fiecare an cresti in greutate si si risti sa fii supraponderal, astfel poti contacta boli periculoase.

 Motivul pentru care esuezi de fiecare data si nu mai ai incredere in nici o dieta este nerabdarea, vrei sa scapi intr-un interval de timp redus de cat mai multe kilograme, si apelezi la tot felul de regimuri drastice nocive.

Daca incerci sa reduci drastic alimentatia dintr-o data apoi te razgandesti si nu mai poti tine o dieta exista posibilitatea aparitiei obezitatii si dereglarea metabolismului. Facand acest lucru slabesti pentru o perioada scurta apoi pui mai multe kilograme inapoi.

Kilogramele nu se aduna intr-o perioada foarte scurta de timp, deci sa nu credeti ca le veti da jos foarte usor. Nu exista nici o dieta cu care poti scapa de multe kilograme intr-un interval de timp scurt.

Daca incerci tot felul de diete si renunti la ele usor pentru ca nu observi nici un rezultat imediat vei acumula si mai multe kilograme in plus.

Funcionarea oricarei cure se bazeaza in principal pe schimbarea alimentatiei, mananci mai bine si mai putin, si nu trebuie sa uitati faptul ca mentinerea greutatii se face cu ajutorul unei alimentatii adecvate si sanatoase in acelasi timp, si acest lucru poate dura o viata nu cateva zile.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *