Ceaiuri naturale de slabit

Pentru a te simti bine in pielea ta si a avea energie, trebuie sa bei multe ceaiuri. Pentru a slabi ceaiurile de slabit sunt o solutie ideala.

Ceai de slabit Zein. Acest ceai te ajuta sa slabesti, sa nu mai ai pofta de mancare, are efect pozitiv asupra metabolismului. Dupa ce ai consumat acest ceai timp de 6 luni, trebuie neaparat sa faceti o pauza de 3 luni.

Ceai de slabit Naturavit. Este un ceai ideal pentru slabit, care contine leustean, menta, varga de aur, senna, hibiscus si ceai negru.

Ceai de slabit Fares. Acest ceai contine frunze de senna, hibiscus, flori de soc, ceai verde si este foarte eficient. La copii sau sarcina nu se recomanda mai mult de 10 zile. Ceaiul Fares se ia dimineata si seara, doar 2 cani pe zi, si nu se indulceste.

Ceai verde de slabit. Acest ceai este recomandat persoanelor care au probleme cu kilogramele. Ceaiul verde arde caloriile, accelereaza metabolismul, scade pofta de mancare.

Ceai de slabit Tianshi. Acest ceai regleaza metabolismul si te ajuta sa slabesti. Contine lotus, seminte de casina, dragonul negru, coaja de portocala si este foarte eficient.

Ceai de la Aboca pentru slabire. Este un ceai cu aroma si gust placut care nu se indulceste.

Ceai de soc. Este un ceai de slabit, foarte eficient care iti taie pofta de mancare. Are efect laxativ si detoxifiant, si se consuma 2-3 cani pe zi timp de doua saptamani.

Ceaiul de urzica pentru slabit. Acest ceai are un continut foarte bogat in vitamine, si se foloseste pentru multe remedii. Este foarte indicat pentru slabit, deoarece taie pofta de mancare si arde caloriile.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *