Ce rol are masajul anticelulitic din Piata Romana asupra corpului nostru?

Deseori, un stil de viata nesanatos si lipsa activitatii fizice poate conduce la aparitia celulitei, atat pe coapse, cat si pe abdomen sau brate.

Avand in vedere ca celulita da pielii acel aspect de coaja de portocala, care nu este tocmai placut, au aparut mai multe metode de tratate a acestei probleme.

Masajul anticelulitic este considerat a fi o metoda eficienta, care ofera rezultatele dorite intr-un timp relativ scurt.

Un rol foarte important il are persoana ce efectueaza masajul, trebuie sa fie vorba de un specialist in acest domeniu, care sa aiba cunostintele necesare.

Masajul anticelulitic este total diferit fata de cel de relaxare, fiind folosit pentru a inlatura depozitele de grasime de la nivelul pielii.

Vorbim despe anumite tehnici folosite in cadrul sedintelor de masaj anticelulitic din Piata Romana, iar manevrele folosite de terapeut au o viteza si o presiune adecvata, care variaza de la miscari rapide, la miscari placute si delicate.

Pentru a obtine un efect terapeutic complet, de cele mai multe ori se folosesc creme si uleiuri speciale, care contribuie semnificativ la eliminarea celulitei.

Despre masajul anticelulitic putem afirma ca are mai multe beneficii, mai exact, vorbim despre stimularea circulatiei sangvine si limfatice, ceea ce contribuie la obtinerea unei pieli sanatoase.

In general, masajul se aplica in zonele in care nu suntem tocmai multumite de aspectul pielii noastre, cum ar fi pe solduri, abdomen. In aceste locuri se acumuleaza o mare majoritate a celulelor adipoase din organism, deci acestea vor fi eliminate treptat, iar dupa fiecare sedinta vom vedea ca rezultatele devin din ce in ce mai vizibile.

Ar trebui sa stim ca sistemul limfatic are o mare legatura cu toxinele acumulate in organism. Stimuland activitatea lui, se elimina o mare parte din toxine, deci vom avea mai multa energie si vom fi mai activi, fara a resimti o senzatie de oboseala continua.

Desi masajul anticelulitic din Piata Romana ofera rezultatele dorite, pentru ca sa fim sanatosi si sa avem un corp tonifiat, ar fi indicat sa adoptam un stil de viata corespunzator.

Se  spune ca frumusetea vine din interior, ceea ce este adevarat. Daca avem o alimentatie cat mai sanatoasa si variata, care sa ne asigure necesarul zilnic de nutrienti, vom vedea ca pielea noastra va arata mult mai bine.

Pe langa alimentatie, un rol important il are si hidratarea, deoarece corpul nostru este format in mare parte din apa.

Fiecare tip de masaj are, pe langa rolul sau terapeutic si un un rol de relaxare. In timpul sedintelor de masaj corpul nostru elibereaza endorfine, ceea ce inseamna ca vom fi mai fericiti si linistiti.

Concluzionand, majoritatea ne confruntam cu aparitia celulitei intr-un moment al vietii, insa putem sa scapam de ea prin intermediul masajului anticelulitic. Cu cat actionam mai repede, cu atat o putem elimina complet, asadar inca de la primele modificari ale pielii ar fi bine sa apelam la ajutorul unui specialist.

O piele frumoasa ne ajuta sa fim mai increzatoare si sa ne simtim frumoase, asadar ar trebui sa avem o rutina de ingrijire a ei. 

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *