Cabbage Forte – slabesti 5 Kg in 7 zile

Capsulele Cabbage Forte contin varza si te ajuta sa slabesti inca din prima zi. O singura capsula contine cantitatea de varza a patru castroane si este 100% natrala.

Capsula nu are un gust neplacut si una singura contine echivalentul a 10 kg de varza, ceea ce explica eficienta ei.

Pretul este accesil pentru fiecare persoana – cu 59 de lei poti slabi intr-o saptamana pana la 5 kg.

Capsulele Cabbage Forte concentreaza 3 extracte care sunt recunoscute pentru eficienta lor in arderea grasimilor: varza alba, varza rosie si varza verde.

Cele 3 tiprui de varza sunt bogate in vitamine, minerale si fibre.

Vitaminele pe care le contin capsulele Cabbage Forte

  • Contine vitamina C care este de 9 ori mai multa ca in portocale si care ajuta la cresterea imunitatii si la prevenirea imbatranirii premature
  • Contine vitamina E, este cel mai inalt continut din legume
  • Contine complexul de vitamina B (este anticancerigen), vitamina K si provitamina A

Mineralele pe care le contin capsulele Cabbage Forte sunt urmatoarele:

  • calciu, cupru, fier, iod, mangan si sulf

Fibrele pe care le contin capsulele Cabbage Forte stimuleaza intestinul si previn constipatia. Acestea ajuta la digestie, coboara nivelul de colesterol si reduc riscul de boli cardiovasculare si de cancer.

Extractele ultra-concentrate din cele trei tipuri de varza incep sa actioneze imediat ce ati inghitit capsula Cabbage Forte.

Slabeste si tu natural alegand capsulele Cabbage Forte si scapa imediat de grasime, kilogramele in plus, colaceii de grasime din cele mai deranjante locuri (abdomen, coapse, fese, talie).

Daca alegi cura cu capsulele Cabbage Forte de 6, 8 sau 12 saptamani vei primi gratuit crema PhysioCell care ajuta la stimularea microcirulatiei la nivel cutant si elimina celulita. Mai multe detalii veti gasi pe site-ul furnizorului din Romania.

About admin

3 thoughts on “Cabbage Forte – slabesti 5 Kg in 7 zile

  1. Cautati site-ul oficial al distribuitorului Cabbage Forte in Romania. Acolo ar trebui sa aveti un formular de comanda. De asemenea puteti folosi unele bannere din aceasta pagina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *