Biocitrin pastile de slabit cu lamaie

Ce stiu despre pastilele de slabit Biocitrin m-a intrebat azi o prietena… Nu stiu nimic despre Biocitrin i-am raspuns. Sincer nu am auzit pana astazi de acest produs desi scriu de ceva vreme despre multe produse de slabit care sunt comercializate in Romania.

Ioana cica ar fi auzit de la o prietena cum ca a aparut un nou produs de slabit pe baza de lamaie, acest Biocitrin si acum incerca sa afle mai multe de la mine. Am recurs si eu la cel mai bun prieten in acest domeniu… Google.

Intradevar nu am gasit nimic legat de capsulele de slabit Biocitrin in Romania insa, pe cateva site-uri din SUA am aflat cum ca exista un produs 100% natural care a ajutat pe o doamna cu o varsta respectabila (nu i-ai spus nici ei varsta) sa slabeasca 25 Kg in 2 luni. Foarte impresionant mi se pare. Am mai auzit povesti de genu asta si despre alte capsule de slabit dar… parerile celor care le-au incercat si ne-au scris nu prea sunau la fel.

Prospect Biocitrin

  • pudra de lamaie de calitate superioara
  • extracte de lamaie
  • acid silicic coloidal

Pe site-urile unde am gasite aceste informatii se spune ca cele 3 elemente naturale din Biocitrin ar stimula celulele adipoase sa elimine grasimile in surplus.

Organismul ajutat de  bioflavonoide citrice, vitamine, minerale, oligoelemente, fibre alimentare si aminoaicizi mareste ritmul de lucru al celulelor stimuland arderea si emiminarea grasimilor. In concluzie ar ajuta la o slabire rapida, fara efort si fara infometare.

Deoarece informatiile de pe piata Romaneasca sunt inca inexistente nu stiu inca, cat costa Biocitrin sau de unde putem cumpara Biocitrin aceste pastile cu lamaie. Voi incerca sa adun si alte informatii despre Biocitrin in Romania dar apelez si la ajutorul vostru. Daca stiti cumva mai multe informatii despre capsulele de slabit cu lamaie Biocitrin v-as ruga sa folositi formularul de comentarii, sa facem un forum Biocitrin aici.

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *