Aparatul care sterge vergeturile, cicatricile si ridurile profunde.

Cercetatorii in domeniul estetic spun ca vergeturile, cicatricile si ridurile nu se vindeca niciodata doar cu lotiuni cosmetice. Totusi ei sustin ca au descoperit solutia pentru a scapa persoanele de acete probleme.

Acest produs care trateaza acete trei probleme a aparut de curand si in Romania si au avut rezultate vizibile inca de la prima folosire.

Acest aparat reprezinta o inovatie in sistemul tehnologic, lucrand prin radiofrecventa fractionala, aceasta fiind o combinatie intre doua tehnologii deja existente (radiofrecventa si laserul fractional).

Unele avantaje ale acestui produs sunt: realizarea tratamentelor indiferent de anotimp sau culoarea pielii, si este nevoie de o perioada de recuperare mai scazuta decat a altor tehnologii asemanatoare.

Florin Juravle, medic estetician preciza faptul ca: „Noua tehnologie produce o combinaţie unică cu efect de reîntinerire a pielii, reducerea ridurilor, tratarea vergeturilor, strângerea pielii şi chiar de lifting”

Pentru a avea rezultatele pe care le doriti , cercetatorii spun ca trebuie urmate trei – patru sedinte in patru – sase saptamani. Durata unei sedinte  dureaza intre 10 si 20 de minute, depinde de zona pe care se aplica. Tot florin Juravle, specialistul nostru declara: „Dispozitivul oferă pacienţilor un tratament personalizat pentru o serie de afecţiuni ale pielii, prin reglarea adâncimii şi a intensităţii încălzirii dermice. Un mare avantaj al acestui tratament este că poate fi aplicat pe toate tipurile de piele, fără să agreseze derma. În plus, spre deosebire de vechile dispozitive, noul aparat permite pacientului să îşi reia rapid activităţile zilnice”,

Astfel in functie de zona tratata o sedinta poate costa intre 100 si 300 de euro

 

About admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *